Markus Riva ieguvis lomu komēdijā, kurā atveido pats sevi

Sagatavoja: Beāte Tīrmane
, Izklaides ziņu redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķis Markus Riva ir pieņēmis jaunus izaicinājumus un pirmo reizi filmējies lielajā kino kopā ar vairākiem slaveniem ukraiņu dziedātājiem, TV šovu vadītājiem un aktieriem.

Kā portālam Apollo.lv pastāstīja mūziķa menedžere Santa Kola, gaidāmā filma būs piedzīvojumu komēdija ar nosaukumu “Producer”, kura pirmizrādi kinoteātros piedzīvos 2019. gada martā.

Filma vēstīs par to, kā slavens un jauns producents, kura filma ir izpelnījusies lielu atsaucību un atnesusi lielus ienākumus, ir pilnībā pārliecināts, ka filmas panākumi ir tikai pateicoties viņam. Taču pēc kārtējās ballītes studijā viņam atgādina, ka nākamā filma ir jau uzņemšanas stadijā, tādēļ steidzami ir nepieciešama nauda, kura ir glabāšanā pie viņa, bet viņš to jau ir iztērējis. Kredītu viņam nedod, draugu, kas palīdzētu, viņam arī nav. Vienīgais, kas apmaiņā pret lomu filmā ir gatavs aizdot naudu, ir vietējais reperis, un producents ir spiests piekrist. Studija ir iedevusi producentam jaunu, nepieredzējuši operatori, kura nesaprotamu iemeslu dēļ visu laiku filmē notiekošo. Bet lielākā problēma ir tāda, ka galvenās lomas atveidotāja - skaistule un zvaigžņota aktrise - pēdējā brīdī atsakās filmēties. Producents gan negrasās padoties un zina, kā viņu pierunāt atgriezties filmā.

Rivam piedāvājumu filmēties kinolentē izteica tās veidotāji, turklāt filmā viņš atveidos pats sevi. Filmēšana notikusi Kijevā, kur Riva pavadīja divas pilnas dienas, lai uzņemtu nepieciešamos kadrus viņa lomai. Lai gan vīrieša loma filmā ir epizodiska, viņš par šādu iespēju ir ļoti priecīgs, jo tā ir bijusi viņa pirmā nopietnā kinoloma.

Filmā kopā ar Rivu filmējās daudzi atpazīstami mūziķi un aktieri, tai skaitā bijusī grupas Via Gra soliste Santa Dimopulos, modele, dziedātāja un aktrise Daša Astafjeva, Bolivudas izcelsmes aktrise un dziedātāja Mišela Andrade, šovmenis Aleksejs Durņevs, populārās grupas "Gribi" solists Alberts Kivstoners un citi.

Filmas režisors ir godalgotais Serge Vane.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu