Ilggadēji slavenību pāri, kuri joprojām nav precējušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neprecētie slavenību pāri
Neprecētie slavenību pāri Foto: SCANPIX

Holivuda jau sen ir pazīstama ar īslaicīgiem romāniem, skandalozām attiecību kārtošanām un iespaidīgām kāzām. Tomēr dažas slavenības stāv pāri šiem terminiem un paliek kopā arī bez bildinājuma un precībām.

Šie ir tikai daži no slavenākajiem pāriem, kuri ilgus gadus ir spējuši palikt kopā, pat ja nekad nav devuši viens otram laulības zvērestu.

Kurts Rasels un Goldija Hana

Foto: AP

Šķiet, ka laulība nav šo divu aktieru mērķis, jo pāris ir kopā kopš 1983. gada un joprojām ir šķietami laimīgi. Lai gan viņi nekad nav precējušies, pārim ir kopīgs dēls Vaiats, turklāt Hana aktīvi sociālajos tīklos dalās ar viņas un mīļotā kopīgo dzīvi. Jāatzīmē, ka Holivudā pāri, kuri ir kopā vairāk nekā trīs desmitgades, ir retums.

Opra Vinfrija un Stedmans Greiems

Foto: REUTERS/SCANPIX

Līdzīgi kā iepriekšējais pāris, arī Vinfrija un Greiems ir kopā no 80. gadiem. Partneri pirmo reizi satikās labdarības pasākumā 1986. gadā, tajā pašā gadā, kad debitēja Opras Vinfrijas šovs, un, lai gan viņi 1992. gadā saderinājās, Vinfrija un Greiems tā arī nekad neapprecējās.

Raiens Golsings un Eva Mendesa

Aktieru pāris sāka satikties 2011. gadā un, neraugoties uz to, ka līdz šim tā arī nav precējušies, abi ir mīloši vecāki meitām Esmeraldai un Amadai. Goslingam un Mendesai ir izdevies paturēt savas attiecības un ģimenes dzīvi noslēpumā. Kādā intervijā 2016. gadā Mendesa gan teica, ka “šobrīd izdzīvo savu sapņu dzīvi un neko vairāk nevarētu vēlēties”.

Bo Dereka un Džons Korbets

 

A post shared by Bo Derek (@reallyboderek) on

Dereka un Korbets ir ilgus gadus nodzīvojuši kopā bez laulības zvēresta, abiem apgalvojot, ka viņiem nav nepieciešami gredzeni, lai pierādītu, ka viņu mīla ir īsta. Seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigzne sāka tikties ar Dereku 2002. gadā.

Šakira un Žerārs Pikē

Foto: AFP / Scanpix

Kolumbijas popmūzikas superzvaigzne un Spānijas futbolists joprojām ir noturīgs pāris, neskatoties uz to, ka Šakiras roka līdz šim nav lūgta. Pārim, kurš 2010. gadā satikās Pasaules kausa izcīņā Dienvidāfrikā, pa šo laiku ir izdevies izveidot skaistu ģimeni, audzinot divus dēlus – Milanu un Sašu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu