Slavenības, kuras iepērkas IKEA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Kā zināms, ceturtdien, 30. augustā, durvis Latvijā ver Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA pirmais veikals. Kā izrādās, IKEA ietekme sniedzas pāri tālu aiz “parastajiem ļaudīm” - veikalā iepērkas arī daudzas populāras slavenības, kuras ir apliecinājušas savu mīlestību pret labi zināmo zīmolu.

Lai gan visas šīs slavenības pilnīgi noteikti var atļauties arī ko dārgāku par IKEA mēbelēm, zviedru mēbeļu tirgotājs ir iekarojis vietu arī populāru cilvēku mājokļos. Turklāt slavenības nekautrējas publiski par to runāt arī intervijās.

Noskaidro, kuras slavenības labprāt iepērkas IKEA!

Kanje Vests

Reperis Kanje Vests pat savās dziesmās ir repojis par to, kā saliek kopā IKEA iegādātu gultu, kā arī ir izteicis vēlmi apvienoties ar tirgotāju, lai abas puses radītu kopīgas mēbeles interjera dizainam un arhitektūrai.

Dženifera Lorensa

Aktrise Lorensa nekad nav izturējusies kā turīga slavenība, bieži iepērkoties zemo cenu veikalos. 2014. gadā aktrise pastāstīja, ka IKEA ir iegādājusies mēbeles pēc tam, kad viņu ir šokējušas dizaineru zīmolu cenas. “Nav svarīgi, cik daudz naudas es pelnu, cenu negodīgums mani sadusmo”.

Anna Kendrika

Godalgotā aktrise Kendrika vienmēr ir bijusi lepna par to, ka iepērkas IKEA, paparaci bieži iemūžinot sievieti tur pastaigājamies. Kā medijiem atklāja pati Kendrika, viņai mēbeļu iegāde ir “kā narkotika”, kas viņai liek justies lieliski.

Keita Midltone un princis Viljams

Tieši tā! Arī karaliskā ģimene nespēj atturēties no IKEA kārdinājuma! Kembridžas hercogs un hercogiene sadarbojas ar IKEA dizaineriem, kuri atklāja, ka karaliskajam pārim no IKEA ir preces bērnu istabām.

Edijs Redmeins

Daudzi fani bija šokēti, kad aktieris Redmeins izpārdošanas laikā tika manīts ķeram zemākās cenas mēbelēm IKEA veikalā. “Oskara” uzvarētājs tika iemūžināts kopā ar viņa sievu, kura tolaik gaidīja bērnu, pērkam mēbeles bērnistabai.

Raiens Reinolds

Meiteņu mīlulis, aktieris Reinolds reiz video iemūžināja, kā kopā ar savu sievu aktrisi Bleiku Laivliju saliek bērnistabai gultiņu, kas pirkta IKEA. Lai gan vīrietim šis uzdevums pārāk labi neizdevās, viņš tik un tā bija pateicīgs zīmolam par nopirkto mēbeli.

 

Thank you Tokyo. What a night. I kept the microphone. #デッドプール ??????

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Kardašjanu māsas

Slavenās Krdašjanu māsas – Kortnija, Hloja, Kima, Kailija un Kendala pat savā realitātes šovā ir iemūžinājušas to, kā pastaigājas pa IKEA, iegādājoties preces saviem luksusa klases mājokļiem.

Mailija Sairusa

Lai gan mūziķe ir multimiljonāre, viņai joprojām patīk iepirkties IKEA. Saskaņā ar viņas teikto, mūziķei no zīmola precēm mājās ir iegādāts apgaismojums, kurš viņai izmaksājis tikai 90 ASV dolārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu