Jauna frizūra, jauna dzīve? Pašmāju šovu zvaigzne Laura kļuvusi par blondīni

Sagatavoja: Beāte Tīrmane
, Izklaides ziņu redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Vairāku šovu dalībniece un trīs bērnu māmiņa Laura Caune TV ekrānos vienmēr bija redzama ar kastaņbrūniem matiem. Kā portālam Apollo.lv pastāstīja Laura, jaunā sieviete ir nomainījusi matu krāsu un kļuvusi par blondīni.

Kā stāsta Laura, blondus matus iegūt nav izdevies uzreiz – tam bijuši nepieciešami divi piegājieni.

“Pēc šova “Caur ērkšķiem uz...” pāris reizes apmeklēju frizieri, taču pēkšņi viņa man sāka neatbildēt. Lai gan friziera apmeklējumi bija viņas dāvana man pēc šova, viss beidzās jau pēc otrās reizes apmeklējuma. Es patiešām esmu pateicīga arī par tām divām reizēm, taču žēl, ka viņa sāka mani ignorēt jau tik ātri,” domās dalās Laura.

Foto: Lauras jaunā frizūra

Meitene izlēmusi, ka nesēdēs rokas klēpī salikusi, tādēļ pārmaiņas ieviesusi pašas spēkiem, krāsu nopērkot veikalā. “Tā es visu dzīvi varu gaidīt, tādēļ izlēmu, ka kaut kas ir jāpamaina. Un, ja mainos, tad vajag kaut ko efektīgu.”

Šovu zvaigzne gan bilst, ka viņai mati ir bijuši visdažādākajās krāsās, pat lillā, tādēļ jaunās pārmaiņas nav nekas neparasts.

“Manā gadījumā jaunā frizūra veltīta jaunām pārmaiņām un jaunam mācību gadam,” teic meitene.

Kā ziņots iepriekš, Laura ir izlēmusi pieņemt šova laikā gūto iespēju strādāt restorānā “Vairāk saules”. “Ar savu producenti sāku par to sarakstīties, ir jāsāk strādāt. Bērnam dārziņu gan nedabūjām, bet nekas - lai vīrs sēž mājās, man apnika, savu laiku es ar bērniem noņēmos un gribu strādāt!”

Foto: Laura šovā "Caur ērkšķiem uz..." pirms pārmaiņām
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu