Glābsim pusbadā turētus kaukāziešus! (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas sākumā Dzīvnieku SOS saņēma informāciju, ka Sarkandaugavā, Aptiekas ielā tiek pusbadā turēti vairāki Kaukāza aitu suņu šķirnes suņi. Sadarbībā ar PVD tika konstatēts fakts, ka šajā teritorijā atrodas 8 pieauguši suņi (7 kuces un 1 suns).

Piektdien (28.10.2005) kopā ar PVD, Rīgas patversmēm, policiju un ugunsdzēsējiem tika pārbaudīta teritorija un telpas, kurās tiek turēti šie suņi. Tika izņemti 8 pieauguši suņi un 3 kucēni. Visi netīri, blusaini, turēti drausmīgos apstākļos, bez gaismas, ēdiena un ūdens. Divi no suņiem ir ļoti agresīvi. Suņi tika pārvietoti uz patversmi "Dzīvnieku draugs". Veselības stāvoklis ir ciešams, bet ir aizdomas par stafilokoka infekciju. Ir ierosināta krimināllieta.

Ir vajadzīga finansiāla palīdzība gan barības iegādei, gan ārstēšanai. Ja kādam ir iespēja, lūdzu ziedot patversmes kontā. Ja ir iespēja un vēlme palīdzēt, būsim ļoti pateicīgi.

Konts ziedojumiem:

SIA “Dzīvnieku draugs” F.Candera iela 4, Rīga, LV-1046 Hansabanka, konts LV30HABA0001408031314 Ar norādi: Kaukāza aitu suņu kolonijai.

Ar cieņu, Asne Krišjāne, Dzīvnieku SOS Mob.tel. 9954559

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu