Smiltenē garāmgājēji nodur pagalmā piesietu suni (105)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija ierosinājusi krimināllietu par ķēdē piesieta suņa noduršanu Smiltenē. Par nozieguma pastrādāšanu aizdomās tiek turēta nepilngadīga persona. Aculiecinieki policijai stāstījuši, ka grūsno kucīti, kurai teju bija pasaulē jālaiž kucēni, nodūruši divi garāmgājēji. Incidents 86 gadus vecas pensionāres māju pagalmā noticis 8. aprīlī.

Nozieguma motīvi nav zināmi. Valkas rajona kriminālpolicijas priekšnieks Guntis Grāvis Neatkarīgajai sacīja, ka krimināllietā aizdomās turamais ir kāda nepilngadīga persona, un viņš nav aizturēts. G. Grāvis atzina, ka lieta "ir kutelīga", un nekādus sīkākus komentārus nesniedza. Krimināllieta piektdien nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai. Lieta ierosināta par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, kuras rezultātā tie gājuši bojā vai sakropļoti. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai arī ar naudas sodu . Neatkarīgā jau rakstīja, ka 19. februārī Rojā nezināmas personas nošāva bīgla šķirnes suni, bet 9. martā Abavas pagastā mīklainos apstākļos no ļaundaru lodes krita ķēve Kamilla. Talsu rajona Kārtības policijas priekšnieka vietniece Ligita Buginska informēja, ka abu krimināllietu izmeklēšana pagaidām ir neveiksmīga un neviena persona uz aizdomu pamata nav aizturēta.

Komentāri (105)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu