Džerija Halivela un viņas suņi – geji

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Džerija Halivela (Geri Halliwell) ir norūpējusies par nopietnu problēmu. Viņa uzskata, ka viņas suņi ir geji. Šitcu šķirnes Harijs flirtē ar špicu Dediju. Intervijā kanālam ITV bijusī “Spice Girls” nobažījusies pateica: “Viņi taču visu laiku bučojas, bet viņi abi taču ir puikas!”

Halivelas un viņas sunīšu problēma noteikti ir pelnījusi nopietnu pētījumu. Slikta audzināšana, tai skaitā arī suņu, ir mūsdienu posts. Tā vienreiz viņas Harijs uztaisīja kaudzi tieši Tonija Blēra rezidencē. “Man bija tik neērti,” atceras Džerija. Un kā nu ne – premjerministra lauku rezidences personāls nav pieradis novākt suņu kakas. Tāpēc dziedātāja pati rāpoja pa grīdu ar lupatu un sarka no Blēra kunga pārsteigtā skatiena. Jaunais modes vilnis “dāmas ar sunīšiem”, visticamāk, drīz norims. Ne visi ir tik lojāli un demokrātiski kā britu premjerministrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu