Slavenības un viņu mīluļi (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vismierīgākās šajā sarakstā šķiet britu princese Anna un aktrise Alīsija Silverstouna. Abas dievina savus sunīšus. Annai ir divi bulterjeri, ar kuriem viņa pati iet uz izstādēm. Bet Alīsijai ir milzīgs suns Samsons, kuru viņa uzskata par krietnāku un cēlāku par lielāko daļu vīriešu.

Džūlija Robertsa savās trīs mājās tur septiņus suņus un sešus zirgus (cerams, ka rikšotāji neuzturas istabās). Maiklam Džeksonam un viņa māsai Dženetai ir nepārvarama tieksme pēc kaķu cilts. Dženeta vienmēr nēsā līdzi atslēgu no savas panteras būra. Bet, ak vai, būri viņa slēdz ne jau tāpēc, lai pantera neaizbēgtu, bet gan tāpēc, lai pie tās neviens nevarētu ieiet un, nedod Dievs, nodarīt tai pāri. Stings draud, ka uz visiem laikiem pametīs skatuvi, jo grib vairāk laika pavadīt ģimenes lokā, kuras pilntiesīgs loceklis ir arī viņa mīļotais kaķis. Reiz Stings izteicās, ka tad, kad viņš atpūtīsies no ikdienišķās steigas un kā nākas koncentrēsies, viņš uzrakstīs savam kaķim dziesmu. Nikolasa Keidža sirds jau sen pieder gigantiskai ķirzakai. Tai viņš ir uzbūvējis divarpus metru garu baseinu un nopircis ledusskapi, kas vienmēr līdz malām ir pilns ar ķirzakas mīļāko ēdienu – svaigām pelītēm. Keidžam pat ir uz pleca tetovējums ķirzakas veidā. Breds Pits ir liels hameleonu mīļotājs. Viņam to ir pavisam 40 un vēl milzīga Madagaskaras ķirzaka un gigantisks suns. Britu karaliene Elizabete, gluži kā viņas nelaiķa māte, tikpat kā nekad nešķiras no saviem mīluļiem – korgiju sugas sunīšiem, kas ir slavenās Sjūzenas pēcteči. Sjūzenu karalienei uzdāvināja 18 gadu jubilejā. Nesen Elizabete pasūtīja saviem sunīšiem rokām darinātu divguļamo gultu. Džordža Klūnija sirds jau sen un, spriežot pēc visa, uz mūžiem, atdota dievināmajam kuilītim Maksim, kurš guļ ar viņu vienā gultā un kopā iet uz visiem tusiņiem. Klūnija sirdsdāmas ne reizi vien mēģinājušas protestēt pret smaku, kas nāk no Makša, bet rezultātā Klūnijs vienkārši tās pameta. Starp citu, Maksi Džordžam uzdāvināja kāda draudzene, ar kuru viņš jau sen ir šķīries, bet pret kuru, kā baumo, viņš līdz šim izturas ar lielu maigumu. Drū Berimora pavisam nesen izrādīja bezgalīgu mīlestību pret savu kaķi, ierakstot testamentā: “Ja es nomiršu agrāk, kremējiet mani un sajauciet pelnus ar viņa barību, lai tādā veidā es varētu turpināties viņā!”

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu