Slepeni apprecējusies skaistumkaraliene Diāna Kubasova

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ dianakubasova

Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova 27. augustā Rīgā noslēgusi laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Kā izrādās, viņa jau vairāk nekā gadu ir Mārtiņa Tenberga sieva, vēsta izdevums "Privātā dzīve". 

Atšķirībā no divus gadus jaunākās māsas Simonas Kubasovas-Prakašas, kuras kāzām ar indiešu izcelsmes barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu šā gada jūnijā bija iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos publiskotajās fotogrāfijās un video, Diāna par savu īpašo dienu nav pavēstījusi ne ar pušplēstu vārdiņu. Vienīgās fotogrāfijas no Francijas, ar kurām Diāna dalījusies, uzņemtas Kannu kinofestivālā. 

Kā noskaidrots, Kubasovas vīrs ir apsardzes uzņēmuma SIA TM Security īpašnieks Mārtiņš Tenbergs.

Pati Kubasova gan laulības nevēlas afišēt un izdevumam paziņoja, ka šo faktu nekomentēs. 

Kubasovas slepenais vīrs esot eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kādreizējais miesassargs. Viņš esot 10 gadu vecāks par Diānu, šobrīd darbojas apsardzes uzņēmumā SIA TM Security un SIA TM Brokeris, kas kā darbības veidu norādījis apdrošināšanas aģentu un brokeru darbību.

Pirms vairākiem gadiem polittehnologs Jurģis Liepnieks vēstīja, ka vīrietis ir bijis Donata Vaitaiša miesassargs, tad strādājis Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestā, bijis Vairas Vīķes-Freibergas miesassargs, tad pametis dienestu un īsā laikā ielauzies blīvas konkurences piesātinātajā apsardzes biznesā. "Viņš nedzer, nepīpē, katru rītu skrien krosu, peld pāri Lielupei, nebaidās no body contact un māk kārtot lietas."

 

??????????? ? How do u take care of your hair in summer❓ Šogad vasara mūs ļoti lutina ar īpaši saulainu un skaistu laiku! Rīt atkal brīvdiena un lielākā daļa pilsētnieku pošas uz atpūtu pie jūras! ?Taču saule, jūras ūdens un vējs ļoti sausina un bojā matus. ? Pēc tādām brīvdienām, matus nepieciešams īpaši kopt. ? Es izvēlos Wella INVIGO Nutri-Enrich līniju, kura nodrošina tūlītēju mitrināšanu un barošanu - oleīnskābe, pantenols un godži ogas mitrinās un baros matus, bet Vitamīns E aizsargās matus no turpmākā stresa. ✨Mati kļūst ļoti maigi, mitrināti un elastīgi! ✔️ Šos profesionālos produktus var iegādāties salonos, protams arī manā mīļajā @house4hair ❤️ Kā Tu kop un aizsargā savus matus vasarā? Vai esi jau izmēģinājusi šos produktus❓ ➡️ Vēl tikai dažas stundas vari piedalīties manā giveaway un laimēt šo foršo produktu komplektu! . . . #wellainvigo #wellalatvia #kubasovagiveaway

A post shared by ???? ?????? ???? (@dianakubasova) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu