Kardašjana, Laivlija, Kempbela un citas slavenas dāmas, kas "zaļajam pūķim" met lielu līkumu (1)

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mūsdienās veselīgs dzīvesveids ir kļuvis par modes lietu. Daudzi pārskata savu ēdienkarti un izvēlas sportot, nevis sēdēt dīvānā, skatoties televizoru. Atteikšanās no alkohola arī kļuvusi populāra, un, kaut arī glāze laba sarkanvīna pie pusdienām skaitās pat ieteicama, ir diezgan daudz pasaulslavenu cilvēku, kas ir atteikušies no alkohola pavisam. Iedvesmojies!

"Harper's Bazaar" ir apkopojuši veselu virkni slavenu sieviešu, kuras nelieto alkoholu, un katrai ir savs iemesls. Kādai pārmērīga alkohola lietošana sākusi traucēt darbam, kādai citai - vairs nepaticis uz sevi skatīties spogulī.

Vienmēr žilbinošā aktrise Natālija Portmane ar alkoholu ir eksperimentējusi koledžas gados, un, kā viņa atzinusi, tas ir labākais, kas ar viņu noticis, jo atturēšanās no grādīgajiem dzērieniem, kas sekojusi pēc tam, ir likusi mainīt dzīvi. 

Natālija Portmane
Natālija Portmane Foto: REUTERS/SCANPIX

Modele un realitātes šova "Amerikas nākamā topmodele" ("America's Next Top Model") izveidotāja un vadītāja Taira Benksa uzskata, ka ir ļoti veiksmīgs cilvēks, jo neesot tendēta uz atkarībām. Viņa nekad neesot lietojusi narkotikas, un alkoholu pagaršojusi 12 gadu vecumā. Tas arī viss.

Modele Taira Benksa.
Modele Taira Benksa. Foto: AP/Scanpix

Pasaulslavenā aktrise, seriāla "Sekss un lielpilsēta" Šarlotes lomas atveidotāja Kristīna Deivisa par atturībnieci izlēmusi kļūt 22 gadu vecumā. Deivisa sapratusi, ka paģiras sākušas traucēt viņas karjerai, un nācies pat iziet ārstēšanās kursu. Kopš tā laika viņa nav pagaršojusi ne gramu alkohola, un šis lēmums ir veicinājis viņas karjeras izaugsmi.

Aktrise Kristīne Deivisa.
Aktrise Kristīne Deivisa. Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktrise Kristīna Riči atzinusies, ka jaunības gados esot aizrāvusies ar alkohola lietošanu, bet tad pieņēmusi lēmumu atteikties no alkohola, jo sapratusi, ka tas negatīvi ietekmē viņas dzīvi. Aktrise nolēmusi turēties pa gabalu no pudeles uz visiem laikiem.

 

#love #art #arts #arty #cristinaricci

A post shared by @ zeenovil on

Supermodele Naomi Kempbela ekskluzīvā intervijā žurnālam "Life & Style" 2013. gadā atzinusies, ka pārtraukusi lietot alkoholu vienkārša iemesla dēļ, proti - viņa vairs nav jutusies laimīga.

 

#THANKYOU @KAWS ? ? @chriscolls

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Kādam varētu šķist pārsteidzoši uzzināt, ka realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir atturībniece, jo bieži manāma, dzīvojoties pa ballītēm un klubiem. Kima nelieto alkoholu nemaz, jo viņai ir alkohola nepanesamība un riebjas alkohola garša. Tāpat Kardašjana uzskata, ka pietiekot jau ar to, ka māsas dzerot arī viņas vietā.

2.vieta: Kima Kardašjana ar 91,39%
2.vieta: Kima Kardašjana ar 91,39% Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja Leona Luisa, gluži tāpat kā Kima, nepanes alkohola garšu. Kad iznācis viņas debijas singls "Bleeding love", ar kuru viņa nokļuvusi topā, Leona savu uzvaru esot atzīmējusi ar bezalkoholisko šampanieti. 

10. vieta - Leona Luisa
10. vieta - Leona Luisa Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktrise Eva Mendesa 2008. gadā esot izgājusi rehabilitācijas programmu un kopš tā laika ir atturībniece. 

Aktrise Eva Mendesa.
Aktrise Eva Mendesa. Foto: AFP/Scanpix

Pasaulslavenā seriāla "Intrigante" ("Gossip Girl") zvaigzne Bleika Laivlija vienmēr ir bijusi atturībniece - gluži tāpat kā viņas vīrs Raiens Goslings. Aktrise stāsta, ka viņai ģenētiski neesot vēlmes lietot alkoholu un viņa alkoholu izmanto, tikai gatavojot ēdienu, turklāt tas ēdiena gatavošanā viņai ir iecienītākā sastāvdaļa.

Bleika Laivlija
Bleika Laivlija Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa tālajā 2003. gadā atzinusies, ka nelieto alkoholu, jo dzeršana un smēķēšana bojājot viņas ādu. Svinību laikā, kad jāsaka tosts, protams, viņa saskandina ar alkohola glāzi, taču nekad to neizdzer. Tā vietā Dženifera izvēlas ūdeni.

Dženifera Lopesa.
Dženifera Lopesa. Foto: AFP/Scanpix

Raiens Goslings un Eva Mendesa slepeni apprecējušies

Dienas skaistule: Taira Benksa

Dienas skaistule: Leona Lūisa

Dženiferas Lopesas atklātākie tērpi

Kempbelas pastaiga: selfiji, nauda ubagiem un šopings

Aktrise Bleika Laivlija

Aktrise Natālija Portmane

"Sex and the City" zvaigzne aktrise Kristīne Deivisa

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu