Pa šosejām braukā viltus policists! (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Portālā Facebook kāda lietotāja dalījusies ar stāstu par krāpnieku uz lielceļa – auto vadītājs izraisījis bīstamas situācijas un lietojis policistu atribūtus.

Sieviete ziņo, ka vakar no rīta, braucot pa Plakanciema šoseju, viņai priekšā strauji izgriezusies Mitsubishi Pajero automašīna. Situācija bijusi bīstama, un, lai izvairītos no avārijas, sieviete auto apdzinusi un, garām braucot, uzpīpinājusi. Uzreiz pēc tam Mitsubishi vadītājs ieslēdzis zilās bākugunis. Sieviete pārliecinājās, ka atļauto ātrumu – 90km/h – nepārkāpj, un braukusi tālāk. Taču otra auto vadītājs nolēma uz ceļa sniegt mācību stundu – apdzīt un uzreiz strauji bremzēt.

Turpinot ceļu, sieviete nepieklājīgo autovadītāju esot nofotografējusi, taču tad tas pa logu izbāzis policijas zizli, pamājis un apstājies ceļa malā. Policijas formastērps vīrietim mugurā nav bijis.

Kā raksta sieviete, viņa zinājusi, ka netrafarētājām policijas automašīnām aizmugurē jābūt trīs antenām, un, tā kā neko tādu nav manījusi, uzskatījusi auto vadītāju par krāpnieku un aizbraukusi.

Pēc tam sieviete sazinājusies ar Rīgas rajona ceļu policiju, izstāstījusi situāciju un nosaukusi krāpnieka mašīnas numuru – izrādās, ka policijai Mitsubishi markas automašīnas nav vispār!

Cietusī uzrakstījusi iesniegumu policijā un ar savu stāstu aicina uzmanīties arī citus autobraucējus – ne viss, kas spīd, ir Ceļu policija!

Taču ne vienmēr šādi starpgadījumi beidzas tik mierīgi - pavisam nesen kāds riteņbraucējs, braucot pēc noteikumiem Brīvības ielā, satracinājis autovadītāju, kurš domstarpības mēģinājis risināt ar fizisku spēku.

Foto: Facebook
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu