Šokējoši noslēpumi, kurus Holivudas aktieri glabā par viņu ģimenēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Noslēpumi ir delikāts jautājums. Daudzi cilvēki izvēlas klusēt par saviem privātajiem faktiem un nekad tos citiem neatklāt, kamēr citi ir gatavi dalīties ar tiem publiski. Slavenībām gan reti ir izvēle noklusēt dažādus faktus par sevi, pat ja tie ir reputāciju satricinoši.

Šajā sarakstā ir uzskaitīti noslēpumi, kas skar slavenību ģimenes locekļus. Daudzi no tiem nav tik tumši, cik vienkārši savādi.

Arnolds Švarcenegers

Arnolda Švarcenegera karjera atšķiras no jebkura cita aktiera. Vēl pirms kļuvis par filmu zvaigzni, Austrijas muskuļu kalns ieguva atzinību, kļūstot par pasaules vēsturē jaunāko misteru Visumu. Lielākā daļa cilvēku aktieri atpazīst pēc tādām ikoniskām lomām kā “Terminators” un “The Predators”.

Aktierim nesaskaņas bijušas tieši ar savu tēvu – Gustavu Švarcenegeru, Arnoldam pat septiņdesmitajos gados neapmeklējot tēva bēres.

Kā iemeslu savstarpējām nesaskaņām mediji min Gustava Švarcenegera atbalstu Vācijas armijai Otrā pasaules kara laikā. Lai gan nesenie pētījumi, kas veikti par Gustava militāro karjeru, nepierāda, ka tieši viņš ir piedalījies cilvēktiesību pārkāpumos, tas neizslēdz faktu, ka viņš atbalstīja vāciešu ideoloģiju.

Tāpat medijos izskanējusi informācija, ka Švarcenegers vecākais bērnībā pret dēlu ir bijis vardarbīgs, turklāt vairākkārt noliedzis, ka Arnolds ir viņa bioloģiskais dēls.

Opra Vinfrija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra extra love today #NationalDogDay

A post shared by Oprah (@oprah) on

Oprai atsevišķs pieteikums nav nepieciešams, jo mediju impērija, ko viņa ir izveidojusi, balstās uz zvaigznes uzticamo un laipno personību.

Vinfrija piedzima ASV Misisipi štatā vientuļai mātei - pusaudzei un uzauga nabadzībā. Kādā brīdī TV raidījumu vadītājas māte vairs nevarēja atļauties turpināt audzināt meitu, tādēļ nodeva viņu bioloģiskā tēva (vai vismaz viena no vīriešiem, kas varētu būt viņas tēvs) audzināšanā. Māte Vernita laida pasaulē vēl divus bērnus, no kuriem viens tika atdots adopcijai. Opra par māsu uzzināja tikai 2010. gadā.

Džeks Nikolsons

Džeks Nikolsons ir tāds aktieris, kurš spēj pārliecināt auditoriju, ka tā vēro nevis pašu Nikolsonu, bet viņa atveidoto tēlu. Šī iezīme reti ir sastopama aktieru vidū, un Nikolsona talants varētu būt mantots no viņa ģimenes, kura aktieri pārliecināja, ka viņa vecmāmiņa ir Nikolsona māte, savukārt viņa patiesā bioloģiskā māte – Nikolsona vecākā māsa.

Nikolsona māte Džūna Fransa laida pasaulē dēlu 18 gadu vecumā. Aizspriedumu dēļ, kas valdīja 1937. gadā, viņa nolēma izlikties par aktiera māsu, kamēr viņas vecāki audzināja Nikolsonu kā savu dēlu. Patiesību aktieris uzzināja vien 1974. gadā no “Times” žurnāla pētniekiem. Par laimi, Nikolsona attieksmi pret ģimeni tas netraumēja.

Roberts Daunijs jaunākais

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanx for the bday wishes everyone!

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on

Pateicoties viņa ikoniskajai lomai filmā “Dzelzs vīrs”, Roberts Daunijs jaunākais ir viena no lielākajām zvaigznēm kino nozarē. Tomēr aktieris ne vienmēr ir izcēlies starp saviem kolēģiem pozitīvā veidā, un tas lielā mērā ir saistīts ar viņa bērnību. Kā atklājis aktieris, viņa paša tēvs iepazīstināja dēlu ar nelegālām vielām jau agrā bērnībā, jo tas esot bijis veids, kā dēls un tēvs ir satuvinājušies.

Roberts Daunijs vecākais arī ir aktieris un režisors, kurs cīnījās ar atkarību no narkotikām pat dēla bērnībā.

Rezultātā tas bija tieši viņa tēvs, kurš lika Daunijam jaunākajam kļūt atkarīgam, aktierim sākot lietot narkotikas jau 8 gadu vecumā.

Daunijs vecākais ir paudis nožēlu par audzināšanu, un tagad abi aktieri vairs nav atkarīgi no nelegālām vielām un labi saprotas.

Džekijs Čans

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackie Chan (@jackiechan) on

Tikai daži aktieri ir apdraudējuši savu veselību un drošību lomas dēļ, līdzīgi, kā to ir darījis Džekijs Čans. Aktieris savu pārdrošo triku dēļ ir guvis vairākas paliekošas traumas, taču savu attieksmi viņš varētu būt mantojis no tēva, kurš bija spiegs, un mātes – narkotiku dīleres.

Čārlzs Čans bija  nacionālās gvardes slepenais aģents un pārcēlās uz Honkongu 1949. gadā, kad Mao Czeduns pārņēma varu. Čana māte Lī-Lī Čana savas nodarbošanās un nabadzības dēļ jau bija spiesta atteikties no saviem pirmajiem diviem bērniem un bēgt uz Šanhaju pēc tam, kad japāņi iebruka viņas dzimtajā pilsētā.

Aktiera vecāki satikās, kad Čārlzs aizturēja Lī-Lī par nelegālo vielu glabāšanu, bet apžēlojās un ļāva aiziet nesodītai, pēc tam abu attiecībām pāraugot romantiskā gaisotnē.

Tobijs Magvairs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tobey Maguire (@tobey.ma) on

Starp visām supervaroņu filmām, kas ir parādījušās pēdējos gados, atmiņā paliekošs ir tieši Tobijs Magvairs ar savu Spaidermena lomu.

Kad Magvairs bija mazs, viņa ģimene pieņēma pārsteidzīgu lēmumu un adoptēja vairākus viņa brālēnus pēc bērnu mātes pēkšņās nāves. Tas radīja milzīgu finansiālo spiedzi visai ģimenei, kā rezultātā aktiera tēvs pieņēma lēmumu aplaupīt banku. Laupīšana neizdevās, un Magvaira tēvs kādu laiku pavadīja cietumā, bet, tā kā tas bija viņa pirmais noziegums, sods nebija pārāk bargs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu