Pa Vienības gatvi siro agresīvi ubagi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ar Apollo sazinājās kāds vīrietis, kurš manījis neparastu aktivitāti Vienības gatves degvielas uzpildes stacijā, pie Ģimnastikas ielas. Pa auto stāvvietu sirojušas divas kundzes un lūgušas naudu – saņēmušas atteikumu, viņas sākušas izturēties agresīvi.

Vīrietis dalījies ar savu stāstu un iesaka arī citiem būt uzmanīgiem:

"Vakar vakara pusē iebraucu benzīntankā, turpat arī lepnā vientulībā izdomāju apēst kādu burgeri. Pabraucu nedaudz maliņā, sēžu, ēdu, un skatos, ka tulīt manu vientulību nāks traucēt kāda necila paskata sieviete.

Tā kā viņa arī izskatījās pamatīgi iedzērusi, sāku taisīt ciet mašīnas logu. Viņai šis žests laikam pārāk nepatika, jo pie mašīnas viņa pienāca tik un tā, sāka klauvēties un teikt, lai iedodu naudu.

Naudu es viņai dot negribēju, tāpēc māju, lai viņa iet prom, bet nekā – viņas prasīšana kļuva vēl uzstājīgāka. Kad viņa saprata, ka neko izspiest no manis neizdosies un sarunās es arī neielaidīšos, palika pavisam dusmīga un sāka spert pa mašīnu.

Tā kā viņa bija apreibusi, tad nekādu lielo skādi, par laimi, nenodarīja, bet nepatīkami tik un tā. Es uzreiz no turienes braucu prom, nevar jau zināt, kas tādai vēl ienāks prātā. Pēc tam vēl redzēju, ka viņai pievienojas cita līdzīga paskata sieviete, un viņas turpina sirošanu kopā.

Rīgas ielās jau visādi diedelētāji un viltus invalīdi nav retums, bet nu tik agresīvus vēl nebiju redzējis! Tā kā jāuzmanās!"

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu