Ko sociālo tīklu lietotāji domā par jauno pašmāju seriālu "Divi vienā"? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 4. septembra Latvijas Televīzijas (LTV) skatītājiem tiek piedāvāts jauns pašmāju seriāls "Divi vienā". Lai gan parasti sociālajos tīklos jauni seriāli tiek aktīvi apspriesti, par "Divi vienā" atsaucība ir diezgan neliela. 

Daži soctīklotāji gan ir izteikuši savas domas par jauno projektu, kādam tam veltot siltus vārdus, citiem, tieši pretēji - asi seriālu kritizējot. 

Foto: ekrānuzņēmums

"Seriālam bija cerīgs pieteikums, lielisks aktieru sastāvs, viņš tiešām bija gaidīts, bet izskatās, ka seriāla režisorus nodarbina kaut kas cits, nevis, lai liktu aktieriem organiski darboties. Tie seriāla teksti un sižets ir tiešām briesmīgi. To visu varētu parādīt daudz labāk," savu ierakstu sociālajā tīklā "Facebook" portālam Apollo.lv papildināja teātra kritiķe Dita Jonīte.

Kā ziņots, trīs reizes nedēļā - seriālu no otrdienas līdz ceturtdienai - var vērot LTV1 ēterā tieši pirms raidījuma "Panorāma" - plkst. 20.00. "Divi vienā" stāsta centrā ir divas ģimenes - Krūmiņu un Abuladžu. Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai "nocēlusi", draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība - abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārvākusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris - Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens otrā rada interesi. Režisore Inta Gorodecka, kura veidojusi arī LTV seriālu "Neprāta cena" un vēl pavisam nesen - seriālu "Saplēstā krūze", atzīst, ka notikumi šajā stāstā ir tādi, ka ikviens ar tiem var identificēties.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu