Sāk kriminālprocesu par firmas "Prieks Tūre" amatpersonu iespējamu naudas piesavināšanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Xinhua/Sipa USA / Scanpix

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par tūrisma firmas "Prieks Tūre" amatpersonu iespējamu naudas piesavināšanos, saņemot no klientiem naudu, aģentūru LETA informēja VP.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldē bija saņemta informācija no vairākām personām par SIA “Prieks Tūre” amatpersonu iespējamām nelikumīgām darbībām - naudas pieņemšanā no klientiem, solot organizēt tūrisma braucienus, bet nenodrošinot tos. Tāpat arī vairākiem klientiem, vēl atrodoties ceļojumos ārvalstīs, atpakaļceļā uz Latviju nav nodrošināts transports.

Pamatojoties uz saņemtajiem iesniegumiem, 6.septembrī sākts kriminālprocess, kurā šobrīd notiek izmeklēšana par iespējamu naudas piesavināšanos.

Aizdomās par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēta viena persona, kā arī veikta iespējamos pierādījumus saturošu objektu izņemšana.

Patlaban policijā pieteikušās 12 cietušās personas, taču pašreizējā informācija liecina, ka cietušo ir vairāk.

Policija aicina atsaukties arī citus iespējamos cietušos, zvanot pa tālruņa numuru 67208360,  67208657 vai 110, vai arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu