Bankrotējušās tūrisma firmas īpašnieks naudu klientiem neatmaksā; grasās startēt vēlēšanās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Tapis zināms, ka tūrisma aģentūras "Prieks tūre" īpašnieks, kuru piemeklējušas uzņēmējdarbības ķibeles un kas pievīlis vairākus simtus ceļotgribētāju, startēs šā gada rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās no "LSDSP/KDS/GKL" saraksta. 

Kamēr vairāki simti cilvēku palikuši ar garu degunu un plānotajos ceļojumos nedosies, kā arī par ceļojumiem samaksāto naudu nav atguvuši, tūroperatora SIA "Prieks tūre" īpašnieks Sergejs Ivasjuta grasās startēt Saeimas vēlēšanās no "LSDSP/KDS/GKL" saraksta. 

Kā liecina informācija "Latvijas Vēstnesī", septembra sākumā arī veiktas pārmaiņas uzņēmuma valdē, atbrīvojot līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Sergeju Ivasjutu no valdes priekšsēdētāja amata un tā vietā par valdes locekli, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi, iecelts kāds Moldovas pilsonis Viktors Halupa. 

Sociālajā tīklā Facebook ir arī izveidota grupa, kurā pulcējas cietušie klienti. Tur atrodama informācija, ka uzņēmuma īpašnieks ar savu dzīvesbiedreni nesen arī noslēdzis līgumu par mantas šķirtību. 

Tāpat cietušie klienti informē, ka patlaban uzņēmuma īpašnieks nav sazvanāms un arī biroja durvis ir slēgtas. 

Savukārt 6. septembrī Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par tūrisma firmas "Prieks tūre" amatpersonu iespējamu naudas piesavināšanos, saņemot no klientiem naudu, aģentūru LETA informēja VP.

Patlaban policijā pieteikušās 12 cietušās personas, taču pašreizējā informācija liecina, ka cietušo ir vairāk.

Policija aicina atsaukties arī citus iespējamos cietušos, zvanot uz tālruni 67 208 360, 67 208 657 vai 110, vai arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu