Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Eksperte Rita Lasmane: kā reaģēt uz vīrieša aicinājumu uz «vienu ātro» (4)

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Piekrist vai nepiekrist? Vai sievietei no šāda "ātrā seksa" vispār jāgaida bauda?

Seksa dzīves eksperte Rita Lasmane:

"Tā kā vīrieši uzbudinās ātrāk nekā sievietes un viņiem tiešām šķiet, ka sievietēm īpaši nekas nav jādara, tikai jāpaver kājas, tad viņiem tas liekas pilnīgi saprotami - nu tak, viens ātrais! Kas tev - žēl? Bet tik tiešām žēl, jo, ja maksts šim piedzīvojumam nav gatava - nav piebriedusi, nav pietiekami mitra -, tad, godīgi sakot, un īpaši jau rutinētās attiecībās, kad cilvēki jau sen ir kopā, dzimumakts vienmēr ir sāpīgs.

Un kāpēc gan sievietei būtu jāatļauj, lai viņai dara pāri?

Pat, ja pa rokai eļļiņa vai lubrikants, ar to nekas nav līdzēts - vajag, lai maksts piebriest un ir maksimāli elastīga. Turklāt mana stingra pārliecība ir - sievietei ir jābūt orgasmam tad, kad viņai ir dzimumakts. Viņas ķermenis tad iziet visas stadijas, kas nepieciešamas: uzbudinājumu, kāpinājumu, orgasmu un eiforijas hormonu izdalīšanos, kas liek justies jauki un laimīgi.

Mūsu ķermenis naktī ik pēc četrām stundām pārbauda, kā strādā sistēma.

(Starp citu - kad tas notiek naktī, mēs redzam erotiskos sapņus, ko lielākoties pat neatceramies.) Tāpēc vīrietim ir nakts erekcija un rīta erekcija, un sievietei tieši tāpat - mitrinās maksts. Ja tas sakrīt ar pamošanās laiku, tad kāpēc gan no rīta pirms darba nepamīlēties?

Jāaprunājas pašai ar sevi, lai saprastu, vai tu atzīsti to sev par labu esam. Katrā ziņā darīt to pret savu gribu tikai tādēļ, lai vecais nekasās, arī nevajadzētu. Vai jāgaida bauda? Tā pati no sevis nenāk. Ja vīrietis grib un vēlas, lai arī viņa partnerei būtu labi, viņam vismaz 26 minūtes jāvelta uzmanība priekšspēlei, jāuzbudina partnere.

Pat no fizioloģijas viedokļa raugoties - ja sievietei nav piebriedusi maksts un dzimumakta laikā nerada pretspiedienu, tad arī vīrietis nejutīs nekādu dižo svētlaimi.

Maksts atslābinās, tiklīdz tai ir nevēlama berze, līdz ar to tiek panākts pretējs efekts!

Tāpēc, ja vīrietis grib gūt baudu, viņam tomēr jāparūpējas, lai sieviete ir uzbudināta.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu