Zidāns: drīz atgriezīšos trenera amatā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ERIC FEFERBERG/AFP

Bijušais Madrides "Real" futbola kluba galvenais treneris Zinedins Zidāns atzinis, ka drīzumā viņš atgriezīsies galvenā trenera amatā, taču komandu francūzis neatklāj, vēsta Bleacher Report. 

46 gadus vecais francūzis intervijā portālam Goal atzinis, ka drīzumā viņš atgriezīsies galvenā trenera postenī, jo tā ir lieta, kuru viņš prot vislabāk. 

"Pilnīgi noteikti es atkal būšu treneris. Tā ir lieta, kura mani aizrauj, kā arī futbols ir visa mana dzīve," sacīja Zidāns. 

Šis Zidāna komentārs vēl vairāk pastiprina baumas par franču speciālista iespējamo pievienošanos Mančestras "United" komandai. Protams, "United" kluba vadība vēl nav atlaidusi savu esošo treneri Žuzē Mourinju, taču pēc neizteiksmīgā sezonas sākuma, tas nebūtu nekāds pārsteigums.  

Zidāns par «Real» galveno treneri kļuva 2016.gada janvārī, nomainot atlaisto spāni Rafaelu Benitesu, un viņam bija sapņu starts, iegūstot astoņas no pirmajām desmit iespējamajām trofejām. Tomēr nupat aizvadītajā sezonā vienība Spānijas čempionātā ieņēma tikai trešo vietu, nespējot nosargāt pērn iegūto trofeju. Savukārt UEFA Čempionu līgā Madrides klubs pagājušajā nedēļā uzvarēja trešo reizi pēc kārtas.

Zidāns ir pirmais treneris vēsturē, kurš UEFA Čempionu līgā uzvarējis trīs reizes pēc kārtas. Pirms kļūšanas par «Real» galveno treneri Zidāns vadīja kluba rezerves komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu