Signe Meirāne slēdz "Četru sezonu" portālu un žurnālu: to, kuri mūs mīl, diemžēl ir mazāk nekā vajadzētu

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

"“Četru Sezonu” žurnāls un portāls nu ies savu ceļu – paliks atmiņās, uz papīra un garšas kārpiņās," sociālajā tīklā Facebook ziņo portāla un žurnāla īpašniece Signe Meirāne.

Signe Meirāne: "Tagad man jums jāpaziņo skumja ziņa, vismaz mums tā tāda ir. Pirms desmit gadiem tapa “Četras Sezonas”. Ar mazu bērnu pie sāniem, otru vēl puncī, mēs sākām. Pilni spēka, cerību, iedvesmas darīt ko skaistu, labu, iedvesmojošu, tādu, kas nesīs pārmaiņas, liks izgaršot, saprast, padomāt un baudīt dzīvi, sākot no ikdienas vakariņām līdz smalkiem svētkiem un ceļojumiem. Mana ticība un spēks bija tik lieli, ka aizēnoja pat Armanda (Signes vīra) loģiskumu. Es teicu: “Es gribu izdarīt ko labu, parādīt, ka katra maltīte, vienkārša vai izplānota, var būt īpaša.” Es gribēju, lai mainās mūsu ēšanas paradumi uz veselīgākiem, lai cilvēki ierauga jaunas garšas, jaunas kombinācijas, jaunus produktus, lai iedvesmojas. Es gribēju kādu jēgu tam, ko daru, nevis tikai darīt. Mums tas likās iespējams, un mēs sākām un darījām, neskatoties uz to, ka Latvijā esam maz. Tas bija fantastiski un vienmēr ir bijis, neskatoties ne uz ko.

Ir gājis visādi, reti kad tā viegli, bet apņemšanās bija liela. Tomēr jau divus gadus ik pa laikam domājām par to, vai šo vajag turpināt, jo mūsu Latvijā ir maz un to, kuri mūs mīl, kuri ir ar mums, diemžēl ir mazāk nekā vajadzētu, lai mēs turpinātu. Biznesa vide ir darījusi savu, un šodien, šajā dienā, es un Armands, jums sakām tā – šis posms ir noslēdzies. Ne tā, kā cerējām, kā bijām izsapņojuši, bet noslēdzies.

“Četru Sezonu” žurnāls un portāls nu ies savu ceļu – paliks atmiņās, uz papīra un garšas kārpiņās. Līdz janvārim sastādītie plāni paliks uz papīra un galvā, izsapņotās fotosesijas sirdī un vīzijās, cilvēki, ar ko kopā piedzīvots, gatavots un apēsts tik daudz, ies savu ceļu. Bet, lai kā tas arī būtu, šis ir bijis fantastisks piedzīvojums, kas ļāvis izdarīt daudz, iemācīties vēl vairāk, satikt  fantastiskus cilvēkus tepat Latvijā un pasaulē. Tas ir bijis katras noraudātās asaras, katra sirmā mata, liekās apēstās kalorijas un negulētās stundas vērts. 100%.

Šī ir bijusi fantastiska pieredze, vairāk, nekā es spēju iztēloties pirms 11 gadiem. Paldies visiem tiem lasītājiem, kas bijuši kopā ar mums gadu, divus, trīs vai visu šo laiku. Kas atbalstījuši un novērtējuši to, ko darījām. Mēs darījām no sirds. Vienmēr. Esmu lepna, ka kopā ar komandu esam izdarījuši tik daudz, ka būs lietas, kas vienmēr paliks daļa no mūsu vēsturiskā mantojuma. Es no sirds gribētu ticēt, ka šajos gados esmu kaut nedaudz jūs iedvesmojusi, ļāvusi atklāt ko jaunu, likusi noticēt, pagatavot ko nezināmu vai aizceļot, kur vēl nav būts. Paldies jums visiem par to, ka bijāt ar “Četru sezonu” portālu un žurnālu. No sirds pateicos!

Mēs ar Armandu vēl arvien esam tepat, atvērti jauniem projektiem un iedvesmām, sadarboties, bildēt, gatavot un ēst. Ja jums ir kādi jautājumi, īpaši partneriem, ar kuriem vēl neesmu sazinājusies, lūdzu, rakstiet.

Tā, tas ir pateikts. Lai jums fantastiska un skaista šī nedēļa!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu