Pēc cīņas ar vēzi miris princeses Diānas bijušais mīļākais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Princeses Diānas bijušais mīļākais Olivers Hors, kurš dzīves laikā strādāja par mākslas priekšmetu tirgotāju, 73 gadu vecumā savās mājās Francijā nomira pēc vairāku gadu cīņas ar vēzi, vēsta ārvalstu mediji.

Precētais trīs bērnu tēvs bija tuvs karaliskās ģimenes draugs. Vīrietis sāka dēku ar princesi Diānu 1992. gadā, kad nomira viņas tēvs Ērls Spensers. Tiek ziņots, ka princese Diāna kļuva apsēsta ar Horu un atzinās savai uzticības personai Lēdijai Bokerei, ka “sapņo par to, ka dzīvos Itālijā ar skaisto Horu”.

Bijušie princeses Diānas miesassargi regulāri ir manījuši Horu Kensingtonas pils koridoros staigājam puskailu un smēķējam cigārus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capricorn Mood (@itscharlottepenny) on

Abu dēka beidzās, kad Hora franču izcelsmes sieva – kas bija 16 gadus vecāka par Diānu – draudēja ar šķiršanos. Princese Diāna pēc abu šķiršanās esot kļuvusi “apsēsta ar vīrieti” un bombardējusi viņa mājas ar telefona zvaniem. Hors pat sazinājās ar policiju, sūdzoties par Diānas apmātību. Savus zvanus medijiem apstiprināja arī princese Diana.

Hors palika precējies ar savu sievu, abiem turpinot audzināt kopīgos bērnus. Tāpat vīrietis saglabāja draudzību ar princi Čārlzu, bieži viesojoties pie karaliskās ģimenes.

Fotogalerija: princese Diāna
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu