Evija Jaunsleine atkāpusies no AS "Grobiņa" padomes locekļa amata

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Kažokzvēru audzētavas AS "Grobiņa" valde saņēmusi padomes locekles Evijas Jaunsleines iesniegumu par atkāpšanos no padomes locekļa amata, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Līdz jaunas padomes ievēlēšanai "Grobiņa" padome darbu turpina šādā sastāvā - padomes locekļi Argita Jaunsleine, Liene Žvagule, Aija Blūma un Dace Obodovska.

Jautājums par jaunas "Grobiņas" padomes ievēlēšanu tiks iekļauts tuvākās "Grobiņas" akcionāru sapulces dienas kārtībā.

Jau ziņots, ka "Grobiņa" šā gada pirmajā pusgadā strādāja ar 1,486 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 46,3% mazāks nekā 2017.gada pirmajā pusgadā, bet uzņēmuma zaudējumi bija 514 523 eiro, kas ir par 52,3% lielāki nekā pērn.

"Grobiņa" audzē ūdeles kažokādu ieguvei. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Kā ziņots, biedrība ”Dzīvnieku brīvība” publicējusi video un foto materiālus, kas uzņemti, aktīvistei strādājot AS “Grobiņa” Vērgales ūdeļu fermā. Pēc notikušā Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) paziņoja, ka plāno atkārtoti pārbaudīt "Grobiņa" kažokzvēru novietni Vērgales pagastā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu