Basketbolists Jānis Timma ar ģimeni pārcēlies uz Grieķiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ janis.timma

Pavisam drīz sāksies basketbola kluba Pirejas "Olympiakos" gatavošanās jaunajai sezonai, kuru šogad pārstāvēs latviešu basketbolists Jānis Timma. Kopā ar basketbolistu uz Grieķiju pārceļas arī viņa ģimene - sieva Santa un divus mēnešus vecais dēlēns Kristians, vēsta izdevums "Vakara ziņas".

"Latvijā vienmēr ir forši un patīkami atgriezties. Tās vienmēr būs manas mājas. Ar karjeru ārpus Latvijas viss ir kārtībā. Ir jauns klubs un menedžments. Jauni izaicinājumi, treneri un spēlētāji. Iejušanās jaunajā klubā grūtības nesagādā. Dzīvoju arī jaunā vietā - Atēnās, kur ir citi laikapstākļi. Tādā ziņā viss ir jauns!" atklāja Timma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temperature ?♨️?

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

Timma 25. jūnijā kļuva par tēvu dēlēnam. Kā teic sportists, tagad viņa dzīvē ir vēl viens ļoti svarīgs cilvēks, par kuru rūpēties, turklāt viņš atrodot laiku gan basketbolam, gan ģimenes dzīvei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your first breath took ours away!

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

"Tā kā ģimene visur brauc man līdzi, daudzas lietas nepalaižu garām. Protams, izturēt šos regulāros pārbraucienus un pārcelšanos uz jaunām vietām ģimenei ir grūti. Bet tieši tādēļ tā arī ir ģimene, ka saprot, ko es daru, un apzinās, ka kaut kas ir jāupurē, lai kaut ko iegūtu. Tas ir tikai normāli. Esam iemācījušies pielāgoties, tādēļ tas vairs neliekas nekas īpašs. Ģimene man ir lielākais atbalsts. Ja viņi paliktu Latvijā, man nebūtu viegli. Kad atnāku mājās, es gribu atslēgties no basketbola. Un ģimene ir tā, kas to palīdz izdarīt," tā Timma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying these walks ??

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jānis Timma (@janis.timma) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu