Gobzems nesaka “nē” marihuānas dekriminalizācijai - pretī sagaida atbildīgu rīcību pret valsti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmdien pie TVNET, lai atbildētu uz Mārtiņa Dauguļa jautājumiem, viesojās Aldis Gobzems no "KPV LV". Vai premjera amata kandidāts būtu gatavs izskatīt marihuānas dekriminalizācijas jautājumu?

Intervijas laikā Gobzemam tika taujāts par to, kā tiks veidota valdība. Tāpat viņš pauda viedokli par to, cik reālas ir viņu solītās pārmaiņas.

Intervijā Gobzems norādījis, ka būtu nepieciešams pārskatīt specdienestu varu - pamatīgas pārmaiņas piedzīvotu daudzas institūcijas, piemēram, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs.

Mēs uzskatām, ka KNAB nav vajadzīga reorganizācija, šī institūcija ir jālikvidē pavisam.

Foto: TVNET

Gobzems arī norādīja, ka visus ministra amata kandidātus nenosauks, jo partija bieži saņēmusi triecienus no ārpuses.

Intervijas laikā premjera amata kandidāts arī saņēma jautājumu no skatītājiem – kāda būs partijas nostāja pret marihuānas dekriminalizācijas jautājumu? Daudziem jauniešim tas esot aktuāli.

Gobzems norādījis, ka marihuānas dekriminalizācija nav prioritārs jautājums, jo tas neatrisinās valstī esošās problēmas. Tomēr tas esot pareizais rīcības virziens, ja tiek ievērots kāds nosacījums.

Mūsu sabiedrībā jaunatnei ir jāmāca atbildība. Atbildība par savu ģimeni un valsti, jāmāca būt patriotiem. Es arī godīgi saku jauniešiem – man nav pretenzijas pret šādu regulējumu, bet es pretī sagaidītu atbildīgu rīcību pret savu valsti un savu ģimeni.

Kandidāts arī būtu gatavs iesaistīties diskusijā par obligātā militārā dienesta atjaunošanu izglītošanas nolūkos. Ja jaunieši būtu gatavi mācīties atbildību pret valsti, Gobzems būtu gatavs izskatīt marihuānas dekriminalizācijas jautājumu.

Visu interviju vari noskatīties šeit.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu