Stankevičs: priesteris Zeiļa varētu būt apmelots mantkārīgos nolūkos (11)

Skandāls
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Seksuālajos noziegumos apsūdzētais priesteris Zeiļa varētu būt apmelots mantkārīgos nolūkos, tā šodien, 20. septembrī, intervijā "Rīta Panorāma" vēstīja Latvijas Romas katoļu baznīcas Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs.

"Tie, kas viņu pazīst, izslēdz iespēju, ka viņam varētu būt šāda veida apslēptas lietas," savu nostāju pamatoja Stankevičs.

Viņš arī pauda neapmierinātību, kā Zeiļa skandāls izvērsts publiskajā telpā: "Protams, [..] sociālajos tīklos daudzi mīl paķengāties. Bet šobrīd notiek izmeklēšana, un, kad izmeklēšana beigsies, tad arī runāsim."

Daļa Stankeviča kritikas vērsta pret politiķiem, kuri, viņprāt, izmanto skandālu savās interesēs.

"Tas ir padarīts par priekšvēlēšanu kampaņas vienu no elementiem. Ir jāuzdod jautājums – kāpēc tas notika tieši šajā brīdī un kāpēc tieši tādā veidā? Šī lieta, kamēr tā nav izmeklēta – kāpēc taisīt tādu troksni?"

Stankevičam arī jautāts, vai priestera Pāvela Zeiļa skandāls ietekmējis pāvesta vizītes organizēšanu, un viņš atbildējis, ka nē.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu