Kādi bijuši Kapones ģimenes tumšie noslēpumi un kāpēc Maiklam Džordanam ir tik daudz naudas - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chuck Burton/LETA/AFP/Scanpix

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. Intas Fogeles audžumeita Jūlija: stundām varējām runāt par mīlestību, seksu, vīriešiem. Tās bija kā sarunas ar mammu

Foto: No personīgā arhīva

Intas Fogeles audžumeita Jūlija Djadenko, "Miss & Mr Latvia" īpašniece, 2006. gadā mīlestības dēļ pārcēlās uz Šveici, tomēr par savām īstajām mājām sauc Latviju. "Joprojām man Intas pietrūkst un brīžiem gribas viņai piezvanīt un izstāstīt, kā man iet, un dzirdēt viņas slaveno teicienu "Čau, tauku pika!"" - Jūlija atzīstas. Rakstu lasi šeit.

2. Sešas pasaules pilsētas, kurās atļauts ir viss

Foto: AFP / Scanpix

Daudzi saka, ka daļa no cilvēka būtības ir tiekties pēc aizliegtā. Pasaulē arī mūsdienās ir vairākas pilsētas, kurās to apmeklētājiem ir ļauts darīt visu, par ko viņi jebkad ir sapņojuši, taču kas ir aizliegts vietās, kurās viņi dzīvo. Rakstu lasi šeit.

3. Atgriežas aizdomīgie "pīkstinātāji" - izkrāpj naudu, zvanot no ārvalstīm

Foto: Pixabay

Sūdzības par zvaniem no nepazīstamiem telefona numuriem, kas reģistrēti ārvalstīs, no Latvijas iedzīvotājiem tiek saņemtas bieži. Krāpnieki iezvanās un gaida, kad upuris atzvanīs, lai no viņa iekasētu ievērojamu naudas summu. Kā tas darbojas un kā jārīkojas, ja saņem šādu zvanu - lasi šeit.

4. Mafiozo Als Kapone – slavenākā gangstera ģimenes smagā realitāte

Foto: AFP / Scanpix

Als Kapone bija itāļu izcelsmes ASV gangsteris, kurš nodarbojās ar kontrabandu, reketu un citiem noziedzīgiem darījumiem. Kāda bija viņa ģimenes dzīve, lasi šeit.

5. Maikla Džordana fenomens - kā viņš aizvien pelna vairāk nekā citi

Foto: Chuck Burton/TT NYHETSBYRÅN

Džordans ir fenomens ne tikai no cilvēka fizisko spēju robežu skatu punkta, bet arī no biznesa panākumu viedokļa. Neskatoties uz to, ka savu aktīvo spēlētāja karjeru noslēdzis jau 15 gadus atpakaļ, viņš aizvien gada laikā nopelna vairāk kā jebkura cita aktīvā NBA superzvaigzne. Visu rakstu lasi šeit.

6. Maliginu sāga: miljoniem vērts mantojums, ģimenes naids un cīņa par varu

Foto: Publicitātes foto/ Tvnet/ Leta

Dzīve kā seriālā - pērn aizsaulē aizgājušā zāļu ražotāja "Olainfarm" īpašnieka, miljonāra Valērija Maligina meitas un atraitne jau vairākus mēnešus cīnās par naudu un varu. Piedāvājam ielūkoties notikumu hronoloģijā šeit.

7. Liela gadu starpība attiecībās jeb kāpēc sievietei izvēlēties jaunāku vīrieti

Foto: depositphotos.com

Savulaik attiecības, kurās partneriem bija liela gadu starpība – desmit, piecpadsmit un pat divdesmit gadu – raisīja pārsteigumu un pat vētrainas diskusijas. Ir pieņemts domāt, ka aiz lielās gadu starpības attiecībās kaut kas slēpjas un nav īsti "tīrs". Vai tā ir? To lasi šeit.

8. Kurucs: Vectēvs cerēja, ka tikšu līdz LBL līmenim

Foto: AP/Scanpix

Šajā sezonā Latvijas pārstāvniecība Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) būs palielinājusies līdz trīs basketbolistiem, jo šosezon Kristapam Porziņģim un Dāvim Bertānam pievienosies arī 20 gadus vecais Rodions Kurucs. Interviju lasi šeit.

9. "Gribētos tevi iepazīt ar kaislīgu skūpstu!" - Adriana Miglāne par pielūdzēju uzjautrinošajām vēstulēm

Foto: Andra Pērkone/APOLLO

"X Faktora" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne ir kļuvusi par vienu no šova atpazīstamākajām māksliniecēm, meitenei uzstājoties gan Latvijā, gan ārpus tās. Meitene arī paviesojās pie Apollo.lv - interviju lasi šeit.

10. Krāpju vīru jau 15 gadus, jo ciešu no seksa atkarības

Foto: Depositphotos

18+

Saka, ka atkarība no seksa biežāk piemīt vīriešiem. Patiesībā tai vispār nav nekāda sakara ar dzimumu. Kāda sieviete, kura vēlējusies palikt anonīma, padalījusies savā pieredzē, kā tas ir būt precētai un ciest no seksa atkarības. Rakstu lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu