Māsa Marija kliedē izskanējušās baumas (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pāvests Francisks
Pāvests Francisks Foto: AFP/LETA

Apollo.lv dažas dienas pirms pāvesta Franciska vizītes Latvijā devās uz Aglonu, lai kliedētu izskanējušās baumas par to, cikos jāierodas Aglonā, kā arī paskaidrotu, cik garš ceļš jāmēro līdz bazilikas sakrālajam laukumam.

Gribu kliedēt baumas, kas ir izskanējušas sabiedrībā par to, ka Aglonā ir jāierodas plkst. 3 naktī un jāgaida pie vārtiem, sacīja māsa Marija no Aglonas informācijas centra.

Ieeja Aglonas bazilikas sakrālajā laukumā 24. septembrī sāksies no plkst. 9. Vēlos arī brīdināt apmeklētājus, ka no plkst. 15 drošības apsvērumu dēļ uz laiku tiks apturēta cilvēku ielaišana laukumā, bet pēc tam, uz Svēto Misi, cilvēku ielaišana turpināsies, tāpēc sirsnīgs lūgums ierasties līdz plkst. 14. Protams, visādi var gadīties, tāpēc katrs var ierasties, cikos viņam ir ērtāk, bet ne  naktī.

Tāpat izskanējušas baumas arī par to, ka no autostāvvietas līdz Aglonas bazilikas sakrālajam laukumam būs jāiet pat 12 kilometrus.

 Stāvlaukumi tiks piepildīti pakāpeniski, tuvākie būs 300 m no bazilikas sakrālā laukuma, pēc tam būs 500 m, bet pats tālākais varētu būt 2 km, bet tas vairāk attieksies uz tiem, kas ieradīsies uz plkst. 15.

Noderīga informācija tiem, kuri uz Aglonu dosies ar sabiedrisko transportu - vilcienu. 

Ja esat iegādājušies "Latvijas dzelzceļš" biļeti uz Aglonu, šī biļete automātiski ir derīga arī autobusam no Aglonas stacijas līdz Aglonas autoostai (uzrādot biļeti autobusa šoferim), informē māsa Marija.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu