Kāds laiks Rīgā un Aglonā gaidāms pāvesta vizītes laikā?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pāvesta Franciska vizītes laikā Latvijā gaiss būs vēss un brīžiem iespējams lietus, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Pirmdien no rīta un priekšpusdienā Rīgā gaidāms lēns vējš, dienas vidū sāks pastiprināties ziemeļu vējš. Prognozes par nokrišņiem ir dažādas, jo no Rīgas jūras līča nākoši mākoņi vietām galvaspilsētā var sagādāt pat stipru lietu, bet vienlīdz augsta ir iespēja, ka lietus mākoņi ies garām.

Gaisa temperatūra no rīta Rīgā būs nedaudz zem +10 grādiem, vēlāk tā pakāpsies par dažiem grādiem augstāk.

Pirmdien pār Lietuvu un Baltkrieviju virzīsies plaša lietus zona, kas var nedaudz skart arī Aglonu. Tomēr arī tad, ja šī nokrišņu zona paliks uz dienvidiem no Aglonas, svētvietā iespējams īslaicīgs lietus no gubu mākoņiem, kas augs virs Latvijas.

Aglonā pūtīs lēns vējš, dienas otrajā pusē gaidāms mērens ziemeļu vējš. Priekšpusdienā un vakarā gaisa temperatūra būs +8..+9 grādi, pēcpusdienā gaiss iesils līdz +11..+12 grādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu