Pāvesta Franciska vizītes laikā ierobežos kustību Vecrīgā un pie Brīvības pieminekļa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pāvests Francisks uzrunā sapulcējušos pie Okupācijas muzeja Viļņā 2018. gada 23. septembrī
Pāvests Francisks uzrunā sapulcējušos pie Okupācijas muzeja Viļņā 2018. gada 23. septembrī Foto: Julius Kalinskas/15min.lt

Pāvesta Franciska vizītes laikā vairākās vietās Vecrīgā un pie Brīvības pieminekļa tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāvji.

No plkst.7 līdz plkst.14.30 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Klostera ielas abās pusēs un Kalpaka bulvāra labajā pusē, posmā no Jura Alunāna ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

No plkst.8.45 līdz plkst.9.10 un no plkst.10 līdz plkst.10.10 satiksme būs slēgta Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā, Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā, Poļu gātes un Pils ielas krustojumā, bet no plkst.10 līdz plkst.12.30 - Kaļķu ielas posmā no Aspazijas bulvāra līdz Šķūņu ielai, Šķūņu ielas posmā Kaļķu ielas līdz Doma laukumam, Doma laukumā, Herdera laukumā, Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai, Jēkaba ielas posmā no Doma laukuma līdz Mazajai Trokšņu ielai un Mazās Pils ielas posmā no Jēkaba ielas līdz Mazajai Miesnieku ielai.

Nepieciešamības gadījumā šādi ierobežojumi no plkst.10 līdz 10.30 būs spēkā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai un Aspazijas bulvāra posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Kaļķu ielai.

No plkst.8 līdz plkst.14.30 Pils laukumā, Brīvības laukumā, Kaļķu ielā, Šķūņu ielā, Doma laukumā, Jēkaba ielā, Mazā Pils ielā un Klostera ielā tiks ierobežota vai slēgta arī gājēju kustība.

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju un Nacionālo bruņoto spēku Militāro policiju nodrošinās ārvalstu delegācijas pārstāvju autotransporta kolonnas piebraukšanu pie apmeklējamiem objektiem, kā arī nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi trīs minūtes pirms ārvalstu delegācijas transportlīdzekļu kolonnas braukšanas sākuma noteiktajā maršruta posmā un nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību pasākuma norises vietās norādītajā laikā.

Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija šodien no plkst.8 līdz plkst.11 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu