TV ekrānos startē slavenību kulinārijas šovs "Vakariņas četratā" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

​Skaties izklaidējošo kulinārijas šovu “Vakariņas četratā” TV ekrānos jau no 1. oktobra no pirmdienas līdz ceturtdienai katru vakaru kanālā "TV3".

Četri sabiedrībā pazīstami cilvēki – sportisti, uzņēmēji, radošas personības un citi – sēdīsies pie viena jeb, pareizāk sakot, četriem dažādiem galdiem, viesojoties viens pie otra un nogaršojot slavenību iecienītākās maltītēs.

Šovs ļaus ielūkoties slavenību virtuvēs un kļūt par lieciniekiem tam, kā nu kuram veicas ar gardu maltīšu pagatavošanu un viesu uzņemšanu. Slavenības centīsies pārsteigt gan ar kulināriem šedevriem, gan ar pavisam vienkāršiem mājas ēdieniem.

Sezonas laikā varēs vērot Jāņa Jarāna jeb “Miedziņa” atgriešanos TV ekrānos, īpašu smieklu devu piedāvās Nauris Brikmanis un viņa kompanjoni – Ieva Florence, Artūrs Gruzdiņš un Evelīna Pārkere. Vakariņas norisināsies neparastās vietās, piemēram, uz ūdens, kur viesus sagaidīs Andris Daugaviņš un Jānis Aišpurs, kā arī dzirdēsim vēl neparastākus stāstus – Elita Drāke vakara izklaides ietvaros dalīsies padomos par to, kā mūs ietekmē krāsas, kā arī to, kā pareizi izbaudīt ēšanas procesu.

Raidījuma pirmajā nedēļā cits pie cita viesosies un ar kulināriem eksperimentiem pārsteigs stiliste Žanna Dubska, modele un skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova, vēdiskais filozofs Uģis Kuģis un aktieris Māris Bezmers, kurš pazīstams kā seriāla “Viņas melo labāk” Roberta lomas atveidotājs.

Šīs ir tikai dažas pašmāju slavenības, kuras redzēsiet jaunajā šovā!

Skaties “Vakariņas četratā” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 17.55 kanālā "TV3".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu