"Talantu Fabrikas" uzvarētājs Snake pēc šova daudz dzēris un kļuvis par bezpajumtnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Realitātes šova "Talantu fabrika" otrās sezonas uzvarētājs Snake jeb Jānis Kronbergs intervijā "STV Pirmā!" raidījumā "Sieviete. Personīgi" atklāja, kā ritējusi viņa dzīve pēc šova beigām. Diemžēl par slavu un muzikālo karjeru viņš nevar lepoties. 

Jānis atminas, ka balvā viņš ieguva iespēju ierakstīt albumu "Platforma Records" pie Rimanta Liepiņa un Arņa Medņa. Lai arī viņam izdevās ierakstīt vairākas dziesmas, Jāņa dzīvesveids tomēr pazudināja mūziķi.

"Es uzvedot tik neprātīgi viegli... Es dzēru no rīta līdz vakaram, man likās – nu dzīve ir sākusies!

Lai arī Snake šobrīd alkoholu vairs nelieto un ir laimīgi precējies, viņš atminas, ka dzēris, sākot no 14 gadu vecuma. Viņa dzeršana beidzās ar kļūšanu par bezpajumtnieku.

"Es biju visu nodzēris. Es nedzīvoju uz ielas vārda tiešā nozīmē, es vēl tajā laikā pasniedzu angļu valodas privātstundas, paliku kaut kādos hosteļos... Vienīgā nakts ir bijusi, kad es interneta kafejnīcā esmu gulējis. (..) Es nemāku teikt, kāpēc cilvēki dzer, bet es māku teikt to, ka es kļuvu par bezpajumtnieku."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu