Linda Leen par precēšanos: pēc būtības neko otram nevar solīt un dot

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Gandrīz ar visiem cilvēkiem esmu gribējusi saglabāt attiecības, lai kas arī būtu noticis. Ne vienmēr tas ir izdevies, jo attiecībām vajag divus cilvēkus," uzskata dziedātāja Linda Leen. Tāpat arī viņa domā, ka laulībā un divu cilvēku attiecībās nekas nevar būt viennozīmīgi. 

(..) Linda Leen jaunākajā žurnālā "Ieva" stāsta, ka  intervija viņai esot izkāpšana no komforta zonas: "Vairāk nekā klausīties, ko citi stāsta par pasauli, man gribas pagaršot to pašai. (..)

Uz jautājumu, vai dziedātājai ir izdevies saglabāt labas attiecības ar bijušajiem vīriešiem, viņa atbild:

"Gandrīz ar visiem cilvēkiem esmu gribējusi saglabāt attiecības, lai kas arī būtu noticis. Ne vienmēr tas ir izdevies, jo attiecībām vajag divus cilvēkus. Kādā situācijā otram cilvēkam tu, iespējams, vienmēr esi atgādinājums par to, ko ne visai labu viņš darījis. Tāpat šis cilvēks atgādina arī par tavas dzīves rētām vai to sevis versiju, kāda toreiz biji. Un tas var būt iekšēji neērti." (..)

Linda Leen
Linda Leen Foto: Edijs Pālens/LETA

Laulība savā ziņā tiešām esot upuris: apsola un, lai vai kas, solījumu tur. (..) Bet otram cilvēkam taču var būt dažādi nodomi - gan labi, gan savtīgi. Ja otrs cilvēks rīkojas negodprātīgi, vai arī tad jātur solījums? 

Tiek uzskatīts, ka laulībai jābūt ļoti pārdomātam lēmumam. (..)

"Tas man šķiet utopiski," dziedātāja uzsver. 

"Man gribētos varēt zvērēt, bet esmu tikai cilvēks. Un otrādi - vai es varētu otram uzlikt pienākumu, lai kāda kļūstu, būt kopā ar mani? Varbūt tāpēc cilvēki pārstāj censties otra un sevis dēļ!

No otras puses, ir tik skaisti ticēt brīnumam un vēlēties izdarīt visu, cik vien iespējams labi. Ja es gribētu kādam kaut ko tādu solīt, tad tikai līdz pēdējai šūnai absolūti esot drošai, ka tas ir godīgi. Iespējams, ir cilvēks, ar kuru mijiedarbībā mainīšu šo savu pieņēmumu, bet tikpat labi tā var arī nenotikt. Kāpēc cilvēki grib apprecēties? Tāpēc, ka grib drošību? Bet to pēc būtības neviens nevar iedot! Vai man gribētos, lai kaut kas dzīvē ir citādi? Tiešām nezinu. Dažkārt ir neērti būt šādā - nezināšanas - prāta stāvoklī. Vienmēr esmu gājusi pa dzīvi un zinājusi, ko es gribu, bet tieši šobrīd - nezinu." (..)

"Tikai darbs ar sevi man šobrīd nesniedz gandarījumu vai izaicinājumu. Šinī dzīves posmā es savu kontinentu esmu apguvusi un nogurusi koncentrēties tikai uz sevi. (..)

Ja es vēl ar to varētu sevi nodrošināt - ideāli! Šobrīd man ļoti gribas nomainīt dzīves apstākļus un pieņēmumus pašai par sevi. Es alkstu jaunas identitātes. Nē, šai nav ne vainas, bet es gribu, lai man atkal ir interesanti," stāsta māksliniece. (..) 

Visu interviju lasi jaunākajā žurnālā "Ieva".

Fotogalerija: Linda Leen uzstājas kokteiļbārā Rīgā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu