Policija notver narkomānu, kurš zadzis zobu pastas pārdošanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: ANDRES MARTINEZ CASARES/REUTERS

Valsts policijā ar iesniegumu vērsies kāds Ķekavas novada saimniecības un skaistumkopšanas preču veikals. Veikala inventarizācijas laikā bija atklājies, ka no tā ir pazudis liels daudzums zobu pastu un zobu birstu. Nodarītais zaudējums varētu būt mērāms vairākos simtos eiro. 

Pazudušas bija dārgākās zobu pastas, kuras maksāja no septiņiem līdz vairākiem desmitiem eiro. Pastāvot aizdomām par zādzību, Valsts policijā tika uzsākta izmeklēšana.

Apsargs jau iepriekš veikalā pamanīja aizdomīgu vīrieti, par kuru viņam radās aizdomas, ka, iespējams, tieši viņš ir nozadzis zobu kopšanas piederumus. Vakar, 3. oktobrī, ap pulksten trijiem dienā apsargs pēc ilgāka laika atkal šo vīrieti pamanīja veikalā, nekavējoties aizturēja un izsauca Valsts policiju.

Baložu iecirkņa policisti, pārbaudot vīrieša identitāti, noskaidroja, ka viņš dzimis 1982. gadā un ir izsludināts meklēšanā Rīgas Teikas iecirknī un Bauskas iecirknī par zādzībām.

Pašreizējā informācija liecina, ka aizturētais vīrietis no veikala zobu pastas iznesis divās dienās – 17. septembrī un 24. septembrī, ieliekot tās savā mugursomā. Šobrīd tiek precizēts nozagto zobu pastu un zobu birstu daudzums un uzņēmumam nodarītais zaudējums. Noskaidrots, ka vīrietis nozagtos piederumus vēlāk uz ielas pārdevis par zemāku cenu.

Agrāk vīrietis bija nodarbojies ar alkohola zagšanu un pārdošanu. Tāpat iepriekš viņš bija nonācis policijas redzeslokā par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Vēlāk aizdomās turētais no Baložu iecirkņa tika nogādāts Rīgas Teikas iecirknī, kur viņu jau gaidīja saistībā ar citu iepriekš izdarītu noziegumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu