Medijs: Durants nopietni apsverot iespēju pievienoties "Knicks"

Superkomanda Ņujorkā?
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ADAM HUNGER/REUTERS

Ziemeļamerikas sporta milzis ESPN ziņo, ka nākamajā vasarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līgas superzvaigzne Kevins Durants nopietni apsvēršot iespēju pievienoties Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas "Knicks" vienībai. 

Vairāki Ziemeļamerikas basketbola analītiķi uzskata, ka Durantam šī būs pēdējā sezona Goldensteitas "Warriors" sastāvā. Nākamajā vasarā spēlētājam būs iespēja kļūt par brīvo aģentu, ko viņš visticamāk arī darīs. 

Pazīstamais sporta žurnālists Stīvens A. Smits atzinis, ka "Knicks" organizācija esot pārliecināta, ka viņiem ir labas iespējas sastāvam piesaistīt Durantu. 

""Knicks" ir pārliecināti, ka viņiem ir labas iespējas sastāvam piesaistīt Kevinu Durantu vai Kairiju Ērvingu, varbūt pat abus. Brīvie aģenti kārtīgi apsvērs Ņujorku, kā savu potenciālo darba vietu, jo nākotne šai vienībai ir gaiša," atzina Smits. 

Foto: JOHN G. MABANGLO/EPA

Iepriekš tik runāts arī par Kairija Ērvinga iespējamo pievienošanos Ņujorkas komandai. Vai "Knicks" nākamajā vasarā būtu pa spēkam piesaistīt abas līgas superzvaigznes? Ļoti iespējams. 

ESPN žurnālists Niks Vraits arī piekrīt tam, ka Ņujorka nākamajā vasarā spēlēs ļoti nopietnu lomu brīvo aģentu tirgū.

"Vairāki NBA analītiķi runā par to, ka Durants un vēl viena zvaigzne varētu pievienoties Ņujorkai. Tiklīdz "Knicks" tiks vaļā no Noā līguma, komanda uzreiz būs spējīga piesaistīt divus ļoti labus spēlētājus. Apvienojot viņus kopā ar Kristapu, komanda būtu spējīga sasniegt čempiontitulu," sacīja Vraits. 

Foto: LARRY W. SMITH/EPA

Aizvadītajā sezonā 30 gadus vecais basketbolists vidēji spēlē guva 26,4 punktus, savāca 6,8 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 5,4 rezultatīvas piespēles. Savas karjeras laikā Durants kopā ar "Warriors" komandu izcīnījis divus NBA čempiontitulus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu