Medijs: slavenais Anrī varētu kļūt par "Monaco" galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Savulaik slavenais franču futbolists Tjerī Anrī varētu kļūt par Francijas spēcīgākās līgas kluba "Monaco" galveno treneri.

Pēc medija ESPN pieejamās informācijas Anrī ir viens no kandidātiem, lai ieņemtu galvenā trenera amatu, aizstājot Leonardo Žardimu, kura galvenā trenera krēsls pēc neveiksmīga sezonas sākuma ir pamatīgi sašķobījies.

"Monaco" šobrīd turnīra kopvērtējumā ir 18.vietā, kas sezonas noslēgumā nozīmētu spēcīgākās līgas pamešanu. Vienība deviņās spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru, bet piecreiz cietusi neveiksmes.

Tāpat ESPN ziņo, ka abām pusēm ir atlicis precizēt vien dažas detaļas potenciālajā Anrī un "Monaco" sadarbības līgumā, kas nozīmē, ka pavisam drīz, iespējams, klubā notiks treneru maiņa.

Anrī pēc profesionālās karjeras beigām strādāja televīzijā kā futbola eksperts, bet vēlāk pievērsās trenera darbam, kļūstot par Beļģijas nacionālās izlases galvenā trenera Roberto Martinesa palīgu.

Tā līdz šim bijusi Anrī vienīgā trenera pieredze. Tāpat viņš iepriekš bija ticies ar Ēģiptes Futbola asociācijas pārstāvjiem, lai runātu par iespējamo darbu galvenā trenera amatā šajā valstsvienībā, kā arī tika piesaukts citas Francijas komandas Bordo "Girondins" galvenā trenera amatā, tomēr nevienā no šīm komandām viņš netika apstiprināts.

"Monaco" pirms divām sezonām tika kronēta par Francijas čempioni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu