"The Sound Poets" solists Jānis Aišpurs aizgājis no sievas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Aišpurs
Jānis Aišpurs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pavasarī Latviju pāršalca ziņa, ka grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs (38) ir izšķīries no savas sievas un divu bērnu mātes. Intervijā ar žurnālu “Ieva” viņš mēģināja šķetināt, kāpēc tā sanācis.

“Mēs ar sievu jau kādu laiku vairs neesam kopā, esam izšķīrušies. Ir savi iemesli, kāpēc rīkojos tā, kā rīkojos. Un mans lielais, iekšējais jautājums ir - vai tas, ka aizgāju, bija vīrišķīga vai nevīrišķīga rīcība. Aiziešanai bija savi iemesli. Tikai jautājums, vai šie iemesli bija svarīgi vai tomēr nesvarīgi. Jo es ar savu rīcību sāpināju vairākus cilvēkus. No šā viedokļa raugoties, tas nebija vīrišķīgi. Taču es neredzēju citu ceļu, kā rīkoties. Lai cik sāpīgi, nepatīkami bija darīt pāri citiem, es biju godīgs. [..] Vienīgi par bērniem man šobrīd ir daudzmaz mierīga sirds. Es esmu un gribu būt tēvs, par to vispār nav jautājumu,” intervijā izdevumam pauda dziedātājs, piebilstot, ka jau ar vecāko meitu izrunājis, ka viņa nav vainīga pie vecāku šķiršanās.

7. septembrī tika laists klajā latviešu alternatīvās popmūzikas grupas "The Sound Poets" trešais studijas albums "Trīs".

20. oktobrī "Arēnā Rīga" notiks albumam veltīts grupas lielkoncerts - ambiciozākais projekts grupas pastāvēšanas vēsturē.

Fotogalerija: Grupas "The Sound Poets" jaunais albums

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu