UFC cīņas, deputātu brīvdienas un slavenības ar sešiem pirkstiem - nedēļas Top 10

Apollo brīvdienu lasāmgabali
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels/AFP/REUTERS/Facebook

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. "Mani katru reizi te gandrīz nosit!" Kā lietot durvis publiskā vietā?

Foto: Edijs Pālens/LETA/ekrānuzņēmums

Ir dažas visiem zināmas (bet ne vienmēr ievērotas) pieklājības normas publiskās vietās - transportā laižam sēsties vecākus cilvēkus, veikalā kasierēm pasakām "paldies", pie luksofora savu vietu neizkarojam ar elkoņiem. Bet kā ir ar durvju pieturēšanu? Četri durvju pieturētāju tipi - kurš no tiem esi tu? Uzzini šeit.

2. "Personisks apvainojums!" "Provokācija!" Vai Zanders un Gobzems tiksies tiesā? 

Foto: Apollo/ekrānuzņēmums

Dienu pēc vēlēšanām, 7.oktobra vakarā, Latvijas Televīzijā (LTV) notika diskusija, kuras laikā starp KPV LV premjera amata kandidātu Aldi Gobzemu un Māri Zanderu uzšķīlās konflikts. Portālam Apollo komentāru par notikušo sniedza abas iesaistītās personas - rakstu lasi šeit.

3. UFC cīņa starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu

Foto: Stephen R. Sylvanie/REUTERS

Spilgtākie mirkļi no ilgi gaidītās cīņas, personiskas nesaskaņas, Habiba tēva izteikumi, intervijas ar sportistiem - visu interesantāko informāciju vienuviet atradīsi šeit!

4. "Es nevaru to tā atstāt!" Indijā nogalinātās latvietes dzīvesbiedrs atklāj savas izmeklēšanas rezultātus

Foto: NEWSLIONS / SWNS.com/ Scanpix

Indijā, Keralas štatā mirušās latvietes Līgas Skromanes dzīvesbiedrs Endrū Džordans jau vairākkārt paudis, ka neuzticas Indijas iestādēm, un pats uzsāka izmeklēšanu. Tagad viņš publicējis savas izmeklēšanas rezultātus. Visu rakstu lasi šeit.

5. Kā brīvo laiku pavada jaunievēlētie Saeimas deputāti?

Foto: Facebook/Artis Pabriks

Lai gan jaunievēlētie deputāti svarīgos amatos vadīs valsti, arī viņi ir tikai cilvēki, kuri sociālajos tīklos mēdz padalīties ar ieskatu savā ikdienā. Apskati deputātu brīvdienu fotogrāfijas šeit.

6. Septiņas zvaigznes, kuras piedzima ar anomālijām

Foto: AFP/AP/Reuters

Izrādās, dažas slavenības ir dzimušas īpašas - ar kādu specifisku vizuālu defektu. Kādi tie ir? Uzzini šeit!

7. Seši būtiskākie jautājumi par "Knicks" gaidāmo sezonu

Foto: AFP/SCANPIX

Drīz sākas jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona - Latvijas basketbola līdzjutējiem šī sezona būs īpaši aizraujoša, jo pasaules basketbola mekā šosezon piedalīsies trīs latviešu basketbolisti. Atbildes uz sešiem būtiskākajiem jautājumiem par "Knicks" gaidāmo sezonu atrodi šeit!

8. "Es atbrīvojos no iemesla, kas mani nomāca - no savas mammas..." Jaunākie slepkavas Lielbritānijā

Foto: EPA/Scanpix/Facebook/Kim Edwards

Ir 2016. gada 11. aprīlis. Nelielā pilsētiņā Lielbritānijas austrumu daļā - Spaldingā - tuvojas pusnakts. 14 gadus vecais Lukass Markhams dodas pie savas draudzenes Kimas Edvardsas. Tajā naktī viņa mugursomā, ietīti melnā T-kreklā, atrodas četri virtuves naži. Stāsta turpinājumu lasi šeit.

9. Divas dienas līdz algai, un vējš svilpo kabatā: ko darīt?

Foto: pexels.com

Mēneša beigās daļai no mums nākas sastapties ar atklāsmi, ka līdz nākamajai algai vēl jāgaida, bet lielākā daļa naudas jau iztērēta. Ne vienmēr ir viegli atcerēties, kur tā palikusi. Ko darīt? Uzzini šeit.

10. Zinātnieki: sekss pēc 70 ir normāla lieta

Foto: pexels.com

18+

Vecums, nav šaubu, ietekmē cilvēka veselību un atsaucas arī uz intīmo dzīvi. Tomēr, kā informē ārvalstu mediji, oficiālā statistika apstiprina, ka sievietes un vīrieši pēc 70 gadu vecuma absolūti necieš no seksuālo attiecību deficīta. Visu rakstu lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu