Latviešu un ārzemju slavenību četrkājainie draugi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/katemidleton

Slavenības ir tādi paši cilvēki kā mēs pārējie. Un arī viņi mīl savus četrkājainos draugus. Kuri tad ir vieni no pasaulē slavenākajiem mājas mīluļiem?

Kembridžas karaliskā ģimene

Viens no visbiežāk fotografētajiem pāriem pasaulē ir Kembridžas hercogs Princis Viljams un viņa sieva Kembridžas hercogiene Keita Midltone. Pie karaliskās ģimenes locekļiem noteikti var pieskaitīt arī viņu ģimenes mīluli - kokerspanielu Lupo, kas pozēja arī pirmajā oficiālajā ģimenes foto pēc Prinča Džordža piedzimšanas. Starp citu, bildē ir redzams arī Midltonu ģimenes mīlulis - zeltainais retrīvers Tillijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time flies! Four years ago The Duke & Duchess posed for their first official photos with little Prince George, shortly after his birth on the 22nd of July 2013. Breaking from tradition, the pictures were not taken by a professional photographer, but by Kate's father, Michael Middleton, at the Middleton family home in Bucklebury, Berkshire. William, Kate, George and Lupo had stayed with Carole and Michael after George's birth. Also in the photo is William and Kate's pet cocker spaniel Lupo, as well as the Middleton family pet, golden retriever Tilly. Kate wore a fushia Seraphine 'Jolene' maternity dress, which is still available for £49/$63. George was wrapped in the same 'Merino Wool Christening Shawl' by G. H. Hurt and Sons (available for £49.95) that he was seen in when he made his debut to the world outside the hospital. In an interview shortly after, William said, "For me, Catherine and now little George are my priorities — and Lupo. As a lot of people know who have got dogs and bringing a newborn back, they take a little bit of time to adapt, but he's been all right so far. He's been slobbering around the house a bit, so he's perfectly happy."

A post shared by HRH The Duchess Of Cambridge (@katemidleton) on

Bekhemu ģimene

Vēl viena visā pasaulē pazīstama ģimene no Anglijas noteikti ir Bekhemi. Viņi jau sen ir pazīstami ar savu mīlestību pret dzīvniekiem, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņu ģimenē ir vairāki suņi. Slavenākā noteikti ir Olīva, jo viņa ir bijusi ne tikai uz Vogue  vāka, bet viņai ir pašai savs Instagram konts.

Parisa Hiltone

Ja runājam par mīluļiem, kuriem ir pašiem savs Instagram konts, tad nedrīkst nepieminēt Parisu Hiltoni. Miljonu mantiniece ir kā apmāta ar suņiem, tāpēc tiem ir radīts savs konts, kurā regulāri tiek publicētas jaunākās mīluļu fotogrāfijas. Starp citu, kontam ir 140 tūkstoši sekotāju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #ParisHilton #HiltonPets

A post shared by Paris Hilton's Pets (@hiltonpets) on

Osbornu ģimene

Tie, kas ir skatījušies realitātes šovu par Obornu ģimeni, zina, ka arī rūdītais rokeris Ozijs ir dzīvnieku mīļotājs. Šo mīlestību pret dzīvniekiem ir mantojusi arī viņa meita Kellija, kura audzina ne tikai kaķi, bet arī suņu meiteni vārdā Pollija. Kā jau īstai dāmai, arī Pollijai tiek rīkotas fotosesijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m an official #StageMum #Polly?

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Eva Longorija

Bīstamā mājsaimniece Eva Longorija jau ilgāku laiku rūpējas par franču buldogu Popeye, ar ko regulāri palepojas arī sociālajos tīklos. Lai gan visu brīvo laiku šobrīd aizņem rūpes par dēlu, uzmanība tiek veltīta arī četrkājainajam draugam. 

Baraks Obama

Slavenākais suns ASV noteikti ir Baraka Obamas Portugāles ūdenssuns Bo. Ģimene izlēma par labu Bo, jo vienai no Obamu meitām ir alerģija, bet šīs šķirnes suņu spalva alerģiju neizraisa. 2013. gada augustā ģimenei pievienojās tādas pašas šķirnes meitene Sanija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #NationalPetDay.

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Saimons Kauels

Arī skarbais TV šovu žūrijas loceklis ir patiess dzīvnieku mīļotājs un aizstāvis. Nesen viņš ziedoja 25 tūkstošus mārciņu Korejas suņu glābšanai. Saimons rūpējas par diviem suņiem, ņemot tos līdzi gan sportojot pludmalē, gan uz šova filmēšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Happy #NationalDogDay ???‬ #simoncowell #squiddlyanddiddly

A post shared by Simon Cowell (@justsimoncowell) on

Laima Vaikule

Pašmāju slavenākie franču buldogi dzīvo Jūrmalā. Par tiem rūpējas Laima Vaikule un vasarās tos lutina pati Alla Pugačova. Šie abi par dzīvi noteikti nevar sūdzēties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сиамские близнецы )

A post shared by Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) on

Olga Rajecka

Tikpat laiski savu dzīvi aizvada Olgas Rajeckas trīs mīluļi - suns Bruno, kaķene Sofija un runcis Otto, kuri nevar sūdzēties par uzmanības trūkumu. Kā ir atzinusi pati Olga - dzīvnieki dzīvi padarot tikai krāsaināku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mani 3 mīluļi. Bruno ? Sofija ? un Otto ? #laibigbankziedo? #laibigbankziedo

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu