Laikraksts: sākta izmeklēšana par PSG un "Crvena Zvezda" spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Icon Sports/ NewsPix

Francijas varasiestādes uzsākušas izmeklēšanu lietā par iespējamu rezultāta ietekmēšanu UEFA Čempionu līgas spēlē starp Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Belgradas "Crvena zvezda" vienībām, vēsta laikraksts "L'Equipe".

Pagājušajā trešdienā PSG UEFA Čempionu līgas mačā savā laukumā ar rezultātu 6:1 sagrāva "Crvena zvezda" komandu.

Kā vēsta laikraksts, dažas dienas pirms mača Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) saņēma ziņojumu, ka Serbijas čempiones amatpersona kopā ar līdzdalībniekiem centies veikt piecu miljoni likmi uz savas komandas zaudējumu ar vismaz piecu vārtu starpību.

Francijas likmju pārraugošā organizācija "Arjel" ziņo, ka šīs spēles laikā nav konstatējusi aizdomīgas likmes.

"Crvena zvezda" preses sekretārs Nebosja Todorovičs atteicās sniegt komentārus par radušos situāciju. Tikmēr PSG vēsta, ka ir ļoti nobažījusies par uzsākto izmeklēšanu, un uzsver, ka pirms spēles komunikācija ar "Crvena zvezda" bija tāda pati, kā pirms citām UEFA Čempionu līgas spēlēm.

Tāpat kā Serbijas klubs, arī UEFA atteikusies no komentāriem par šo lietu.

"Crvena zvezda" Čempionu līgas sezonu sāka ar negaidītu neizšķirtu 0:0 pret Itālijas vienību "Napoli", bet nākamajā duelī cieta sakāvi 1:6 pret PSG komandu.

Belgradas vienība bija Latvijas čempiones Jūrmalas "Spartaka" pretiniece Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, kur divu spēļu summā svinēja uzvaru ar rezultātu 2:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu