Jaunlaulātā princese Eiženija uzskata, ka Megana Mārkla nozagusi viņai svētkus (3)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Tikko pie vīra izgājusī princese Eiženija ir sarūgtināta par Meganas Mārklas netaktisko rīcību.

15.oktobrī kļuva zināms, ka Megana Mārkla gaida pirmdzimto no sava vīra prinča Harija. Saseksas hercogu pāris šo laimīgo notikumu paziņojuši pirms dažām dienām - princeses Eiženijas kāzās, informē ārvalstu mediji. Princesei tas nemaz nav bijis pa prātam. Viņa jutusies sarūgtināta.

Šī gada maijā Megana Mārkla oficiāli kļuva par vienu no karaliskās ģimenes loceklēm, tomēr daudzi Elizabetes II radinieki līdz pat šim laikam nav pieņēmuši amerikāņu aktrisi. Klīst baumas, ka Keita Midltone pārdzīvo to, ka prinča Harija sieva var viņu aizēnot. Kamilla Pārkere-Boulza un princis Čārlzs it kā arī neesot sajūsmā par Meganu.

Čārlzs un Kamila.
Čārlzs un Kamila. Foto: AFI/EPA

Nesen Meganai sabojājušās attiecības arī ar princesi Eiženiju. Kā ziņo mediji, tieši Eiženijas kāzu dienā tapis zināms, ka Saseksas hercogi pirmo reizi kļūs par vecākiem.

Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: MEGA/Scanpix

“Eiženija bija dusmīga un pat uz kādu laiku nozuda. Viņai šķiet, ka Megana speciāli nozaga viņai svētkus, izvēloties tik svarīgāku dienu viņas dzīvē,” stāsta kāda karaliskajai ģimenei tuvu stāvoša perona. Izrādās, ka Elizabetes II mazmeitai esot nācies mainīt arīdzan kāzu datumu tieši dēļ Harija un Meganas laulībām.

Fotogalerija: Princeses Eiženijas un Džeka kāzu skaistākie mirkļi

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu