Karaliene Elizabete II, leģendāri auto un prostitūtas tuksnesī - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/PA Wire/Scanpix/Pixabay.com

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. No tirgus biksēm līdz Parīzes modes nedēļai. Viltus dizainera stāsts

Foto: pexels.com

Kāds Lielbritānijas žurnālists nolēma veikt eksperimentu - vai iespējams bez maksas iekļūt Parīzes modes nedēļas pasākumos, uzdodoties par kādu izdomātu dizaineri. Vai viņam tas izdevās? Lasi šeit.

2. Tronī jau 66 gadus. Kas notiks ar Apvienoto Karalisti pēc karalienes Elizabetes II nāves?

Foto: AFP/SCANPIX

Karaliene Elizabete II Apvienotājā Karalistē valda jau 66 gadus. Daudzi briti ir piedzimuši un nodzīvojuši visu savu dzīvi, neredzot citu monarhu troņa augstumos. Bet kas notiks pēc karalienes nāves? Visu rakstu lasi šeit.

3. No bankas kartes pa daļām nozog 1000 eiro. Rīdzinieces pieredzes stāsts

Foto: Ieva Čīka / LETA

Digitalizācijas laikmets rada jaunus veidus, kā atvieglot cilvēku ikdienu, tomēr tas nozīmē arī jaunus krāpšanās veidus garnadžiem. Kāda Rīgas iedzīvotāja pēc trim mēnešiem atklāja, ka no viņas bankas kartes nozagti aptuveni 1000 eiro. Stāstu lasi šeit.

4. Plusiņu un mīnusu "karaļi": kurus deputātu kandidātus vēlētāji svītrojuši bez žēlastības?

Foto: Agnese Gulbe/LETA

Ja Latvijas vēlētājiem kopumā var pārmest neaktivitāti Saeimas vēlēšanās, tad nepavisam to nevar pārmest tiem, kas devās uz vēlēšanu iecirkņiem. Balsošanas kabīnēs aiz aizkariņiem partiju kandidātu saraksti piedzīvoja īstu izrēķināšanos. Tālāk lasi šeit.

5. Braukšanas ieradumi, kas patiesībā bojā tavu auto

Foto: Juliaus Kalinsko/15min.lt

Ikdienā tik pierastas lietas, pat sīkumi, dažkārt var pārtapt lielās lietās. Piemēram, ir dažādi braukšanas ieradumi. Kāds neieslēdz pagrieziena rādītājus, apdraudot citus satiksmes dalībniekus, kāds pārkāpj ātrumu, bet vēl kāds bojā savu auto, pat nenojaušot par to - visu rakstu lasi šeit.

6. Iemesli, kāpēc Ronaldu pameta Madridi - nodokļu lietas aizkulises un kā viņu "uzmeta" Peress

Foto: AFP/SCANPIX

Krištianu Ronaldu vārds medijos izskan bieži. Vai tie būtu kārtējie lieliski gūtie vārti, vai nodokļu nemaksāšanas apsūdzības, vai kā tagad - izvarošanas skandāls. Slavenais uzbrucējs pieņēma lēmumu pamest Madridi uz neatgriešanos - kādēļ tā, lasi šeit.

7. Tētuka meitiņas: kā viņas izvēlas savas dzīves vīriešus

Foto: pixabay.com

Kādām ir jābūt attiecībām starp vīrieti un sievieti, mēs uzzinām jau bērnībā, vērojot savus vecākus. Attiecības starp tēvu un meitu ir fundaments, uz kā pamata tiek būvēta sapratne par vīrieša nozīmi viņas dzīvē - visu rakstu lasi šeit.

8. Makgregora un Nurmagomedova sāga - kā tas viss sākās?

Foto: AP/Scanpix

Apmainīšanās ar laipnībām, ierašanās uz preses konferenci ar kavēšanos un tās priekšlaicīga pamešana, kā arī asumi svēršanas procedūras laikā un masu nekārtības pēc pašas cīņas - kāda ir pēcgarša UFC gadsimta duelim, un kā tas viss aizsākās? Lasi šeit.

9. 10 leģendāri auto, kas kļuvuši par filmu zvaigznēm

Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Auto parasti nav pirmais, kas nāk prātā, izdzirdot frāzi "filmu zvaigzne", tomēr ir daži auto, kas vienmēr asociēsies ar filmām. Betmens nebūtu nekas bez sava Betmobīļa. Un diezin vai Džeimss Bonds būtu tik iekārojams, ja nebrauktu ar Aston Martin. Visu slavenāko auto sarakstu skaties šeit.

10. "Naktstauriņa" grēksūdze: no medmāsas par prostitūtu Arābu Emirātos

Foto: pexels.com

18+

"Viņu aizveda uz safari," Helēna nopūšas. "Precīzāk sakot, aizveda uz tuksnesi, kur viņu gaidīja banda ar desmit cilvēkiem. Es nestāstīšu detaļas, kas ar viņu tur tika darīts…" Šī ir tikai viena no epizodēm, kādu mēdz piedzīvot ar viltu uz ārzemēm aizvestas meitenes. Visu rakstu lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu