Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss trijatā: pieredzes stāsti ar atšķirīgu iznākumu (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sekss trijatā
Sekss trijatā Foto: Depositphotos

Sekss trijatā ir viena no visizplatītākajām fantāzijām gan sieviešu, gan vīriešu vidū, savukārt tiem, kam nav tādas pieredzes, varētu būt ļoti interesanti paklausīties tos, kuriem tāda ir. Galvenais - kā tas ietekmē pāra attiecības?

Tas izmainīja mūsu attiecības - uz labo pusi

"Mēs ar vīru pavadījām nakti ar kopīgu draudzeni. Pareizāk sakot, sākumā mēs visu dienu komunicējām, bet pēc tam piedāvājām viņai nakšņot pie mums, nevis viesnīcā. Mēs apskāvāmies, un viņa mani noskūpstīja uz kakla. Es saņēmos drosmi un palūdzu, lai viņa turpina. Vīrs sākumā tikai skatījās, bet pēc tam es izdomāju, ka vēlos viņus abus redzēt kopā. Draudzene piekrita, un mēs sākām galveno vakara cēlienu. Gaisā bija tādas emocijas! Man patika burtiski viss. Šķiet, ka es vīru nekad neesmu tik ļoti mīlējusi kā tonakt.

Kad viss beidzās un viņa atgriezās mājās, mēs ilgi skumām. Ilgi runājām par to, kas notika un kā mēs jutāmies. Pāris reizes es sajutu nelielu greizsirdību, bet pēc tam sapratu, ka man pat ir patīkami atcerēties, ko viņi darīja bez manis. Tajā brīdī mēs sapratām, ka esam gatavi ielaist mūsu attiecībās arī citus cilvēkus, tikai jāuzstāda savi noteikumi. Ar draudzeni sarunājām tikties vēlreiz," žurnālam "Cosmopolitan" stāsta Karīna (38 gadi).

» Vīriešu viedoklis no lasītāju vēstulēm: vai partneris ir vainīgs, ja sieviete nesasniedz orgasmu

Fantāziju īstenošana

"Kad dzīvoju citā pilsētā, reiz nokļuvu ballītē, kas beidzās ar to, ka visi izklīda pa istabām. Viens pāris pasauca mani pie sevis. Tādas pieredzes man iepriekš nebija, un es uzreiz visam nepiekritu. Viņš nedrīkstēja mani skūpstīt vai nodarboties ar seksu, tikai glāstīt. Viss bija lieliski.

No rīta mēs to turpinājām, kad pie durvīm pieklauvēja kāda meitene un mums pievienojās. Tas bija negaidīti, bet man ļoti patika," atceras Irīna (25 gadi).

Viss bija kā sapnī

"Es daudz reižu ar seksu esmu nodarbojies trijatā. Atceros epizodes, kad biju attiecībās un trešā persona bija kāda mana draudzene. Viss sākās spontāni un ātri beidzās, un man pat likās, ka tas ir sapnis. Patiesībā tas viss tomēr notika, bet draudzene gan to ar mani vairs nav apspriedusi," Igors (40 gadi).

Neticams eksperiments

"Viss notika pirms dažiem gadiem ar labu paziņu un viņas līgavaini. Viņi gribēja eksperimentēt, bet es nebiju viņu tuvākais draugs. Tā bija ļoti patīkama pieredze: mēs ar to čali neko nesarunājām, tikai gribējām meitenei dot maksimālu baudu. Zinu, ka pēc kāzām viņiem bijuši līdzīgi eksperimenti," Leons (34 gadi).

Neveikla situācija

"Drauga dzimšanas dienā es viņam pateicu, ka mans sapnis ir sekss ar diviem vīriešiem vienlaicīgi. Piebildu, ka tas, visticamāk, nekad nenotiks.

Nākamajā vakarā bija vēl viena ballīte. Viens puisis visu laiku ap mani grozījās, un, izrādās, viņš bija mana drauga labs draugs. Ko es darīju? Noskūpstīju vispirms vienu, pēc tam otru, un man tas likās uzjautrinoši. Turpinājām skūpstīties, bet tālāk netikām, jo viņi negribēja manis dēļ sastrīdēties. Ar to arī viss beidzās," atceras Olga (24 gadi).

Sabojātā draudzība

"Mēs ar draudzeni iepazināmies ar to vīrieti atvaļinājuma laikā. Mums nebija šādas pieredzes, tāpēc nolēmām izmēģināt seksu trijatā. Viss sākās labi, visi bija gatavi. Pēc tam tik labi vairs negāja. Es savai bērnības draudzenei negribēju veikt kunilingu, man bija neērti. Kad viss beidzās, mēs pāris dienas nesarunājāmies. Salabām tikai pēc gada. Nedomāju, ka šī epizode tik ļoti ietekmēs mūsu draudzību," Marija (25 gadi).

Vēlme pēc šķiršanās

"Pēc piecu gadu ilgas laulības es nolēmu izmēģināt kaut ko jaunu. Man uzradās draudzene, kas aizveda mani uz koncertu. Tur es iepazinos ar viņas vīru un draugiem, un pēc koncerta mēs trijatā aizbraucām pie manis uz mājām. Man ir bijusi pieredze nodarboties ar seksu trijatā, bet ne ar precētiem pāriem. Bija patīkami skatīties, cik viņi labi saprotas un kā cenšas mani iepriecināt. Vienīgais, no kā es baidījos, bija greizsirdība, bet nekā tāda nebija. Mēs lieliski pavadījām laiku," Līna (26 gadi).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu