Ankipāns: mums ir savs vērtējums par neieskaitītajiem vārtiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas vienības Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pauda apmierinātību ar vienības demonstrēto spēles kvalitāti piektdien aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas "Dinamo" piektdien savā laukumā aizraujošā cīņā ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) zaudēja SKA hokejistiem.

"Ļoti azartiska spēle ar daudz cīņām un lielu pašatdevi. Otrajā periodā nedaudz pazaudējām ripu un pretinieks mūs iespieda zonā. Esmu apmierināts ar komandas spēles kvalitāti. Kopsummā ļoti sakarīga spēle," apmierinātību pēc zaudējuma neslēpa Ankipāns.

Trešajā trešdaļā rīdziniekiem netika ieskaitīti gūti vārti, turklāt uzreiz pēc tam SKA guva uzvaru nesošos vārtus.

"Mums ir savs vērtējums par neieskaitītajiem vārtiem, to atstāšu pagaidām pie sevis," teica Ankipāns, kurš bija apmierināts arī ar aizsarga Kristapa Sotnieka spēli, lai gan viņš šajā mačā nopelnīja sešas soda minūtes. "Jebkurš noraidījums ir nepatīkams. Sotnieks centās un veica ļoti lielu darba apjomu."

Tāpat jau ceturto spēli pēc kārtas uz Rīgas "Dinamo" soliņa nebija viena no asistentiem Arta Ābola. "Tāds ir mūsu sadarbības modelis. Kamēr tas nes rezultātu, tikmēr tas ir veiksmīgs."

Savukārt SKA galvenais treneris Iļja Vorobjovs norādīja, ka šī bijusi smaga un nervoza spēle.

"Hokejisti malači, ka uzvarēja. Zinājām, ka Rīgas "Dinamo" mājās spēlē ļoti labi," pauda Vorobjovs.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki otrdien tiksies ar aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ", kam sekos duelis ceturtdien pret Jaroslavļas "Lokomotiv". Pēc tam atkal sekos trīs maču izbraukums.

"Dinamo" Rietumu konferencē joprojām ir astotajā vietā ar 19 izcīnītiem punktiem 22 spēlēs, kamēr SKA šajā konferencē ieņem otro vietu ar 33 punktiem 21 mačā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu