Momentloteriju biļešu zaglim piespriež septiņu mēnešu nosacītu cietumsodu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Loterijas biļetes.
Loterijas biļetes. Foto: Irmantas Gelūnas/15min.lt

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa piespriedusi septiņu mēnešu nosacītu cietumsodu kādam vīrietim, kurš divu diennakšu laikā ar nelikumīgi iegūtām atslēgām un pulti piecas reizes nakts laikā iekļuvis veikalā Narvesen un no tā zadzis momentloteriju biļetes, cigaretes un naudu, liecina publiski pieejamais anonimizētais spriedums.

Kā teikts spriedumā, vīrietis laika posmā no 2016. gada 3. septembra pulksten 22.24 līdz tā paša gada 5. septembra pulksten 0.20 piecas reizes iekļuva veikalā Narvesen 13. janvāra ielā 12.

Pēdējā reizē vīrieti pieķēra veikala apsargi, kas viņu apturēja. Apsargu ierašanās brīdī vīrietis jau bija paspējis no seifa izvilkt naudu 197 eiro apmērā.

Savukārt savu iepriekšējo viesošanos reižu laikā vīrietis bija pamanījies nozagt 15 momentloterijas Lasis biļetes, 81 momentloterijas Moments biļeti, 15 momentloterijas Planēta biļetes, kā arī vairāku citu loteriju biļetes. Tāpat vīrietis arī pamanījās nozagt 72,77 eiro no seifa un divas cigarešu paciņas.

Tiesas sēdes laikā tika noskaidrots, ka vīrietim ir augstākā izglītība apdrošināšanas un finanšu jomā un viņš nav agrāk sodīts.

Viņš pats tiesai norādīja, ka viņam ir bijusi azartspēļu atkarība, kuru risinājis, atrodoties resocializācijas centrā.

Spriedumā tiesa lēma vīrietim piemērot septiņus mēnešus ilgu nosacītu cietumsodu, kā arī vienu gadu ilgu pārbaudes laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu