Erotiskā un izsmalcinātā Amoralle - eleganta sievišķība it visā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RFW 5.diena:  Amoralle
RFW 5.diena: Amoralle Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau no 23. oktobra norisinās kārtējā Rīgas modes nedēļa, kuru modes un stila mīļotāji ik pavasari un rudeni gaida ar nepacietību. Kādu interesē uzzināt jaunākās modes tendences, kādu - parādīt sevi, tomēr ir dizaineru kolekcijas, kuras ar nepacietību un aizturētu elpu gaida apskatīt gandrīz visi, kurus mode nespēj atstāt vienaldzīgus.

Viena no tādām ir allaž provokatīvā un erotiskā Amoralle kolekcija, kuras skates apmeklē ļoti daudz interesentu. Dizaineres Ineses Ozolas veidotie tērpi vienmēr izraisa ažiotāžu. Šoreiz māksliniece bija izvēlējusies mierīgākus toņus, un mežģīnes, zeķes, rīta jeb nakts tērpi, gaisīgums un izsmalcinātība nelika vilties. Gaisā virmoja karaliska sievišķība, izsmalcinātība un šarms.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team that makes the dream come true ❤#amoralleteam

A post shared by amoralle (@amoralle) on

Latvijā radītā modes zīmola Amoralle radītāja Inese Ozola ir viena no veiksmīgākajām sieviešu zeķu un zeķubikšu, veļas un naktstērpu dizainerēm Ziemeļeiropā.

» Rīgas modes nedēļas piektā diena - bērnu mode: Paade Mode, Aristocrat Kids, Leny Tomy Factory

2008. gadā Inese Ozola nodibināja savu modes namu. Jau viņas pirmajā kolekcijā parādījās izteikts stila rokraksts, kas saistīts ar sievišķīgu apģērbu, karalisku greznību un dabisku pārliecību. Pateicoties Vogue, Marie Claire, Cosmopolitan un citiem modes industrijas pārstāvjiem, kas atbild par augstas kvalitātes un pasaules klases sajūtu, zīmols Amoralle ir ieguvis ne vienu vien starptautisku atzinību.

RFW 5.diena: Amoralle
RFW 5.diena: Amoralle Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kopš modes nama dibināšanas Amoralle divreiz gadā rada jaunākās tērpu kolekcijas, kuras prezentē vietējos un starptautiskos modes pasākumos, demonstrējot tās augstākās klases līmenī.

Katra tērpa detaļu izstrāde ir roku darbs, un tērpos izmantoti augstākās kvalitātes audumi un mežģīnes.

Šobrīd zīmola Amoralle produkcija ir pieejama 27 veikalos un butikās Lielbritānijā, Austrālijā, Vācijā, Francijā, Saūda Arābijā, Nīderlandē, Krievijā, ASV u.c. valstīs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitting the upcoming collection

A post shared by amoralle (@amoralle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always working with the best team in town @house4hair and @slakterss

A post shared by amoralle (@amoralle) on

Inese intervijās vairākkārt minējusi, ka uzskata, ka dzīve ir jāsvin šodien un kleita ir jāuzvelk uzreiz pēc tās iegādāšanās, ja ļoti gribas. Nevajagot gaidīt “īsto” reizi, jo varbūt īstais mirklis ir tieši šobrīd. Sievietei esot jābūt sievišķīgai vienmēr, pat cepot no rītiem pankūkas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday our Dear Ines! We love you and get inspired by You every day!

A post shared by amoralle (@amoralle) on

Fotogalerija: RFW 5.diena: Amoralle

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu