Pensionāre pa logu izmet visu iedzīvi; lietā iesaistās specvienība (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Policijas specvienība pirms organizācijas "Daugavas vanagi Latvijā Limbažu nodaļa" rīkotā latviešu leģionāru piemiņas gājiena no Rīgas Svētā Jāņa baznīcas uz Brīvības pieminekli.
Policijas specvienība pirms organizācijas "Daugavas vanagi Latvijā Limbažu nodaļa" rīkotā latviešu leģionāru piemiņas gājiena no Rīgas Svētā Jāņa baznīcas uz Brīvības pieminekli. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas sākumā pulksten 20.30 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Noliktavas ielu, kur kāda pensionāre bija sarīkojusi nekārtības - vēsta raidījums Degpunktā.

Pa trešā stāva dzīvokļa loga lidojušas dažādas mantas, mēbeles un maisi, kas palēnām piepildījuši nama pagalmu.

Cenšoties noskaidrot notiekošā iemeslus, likumsargi uzzināja, ka dienu iepriekš te jau paviesojusies gan policija, gan mediķu brigāde.

Ņemot vērā, ka pa logu lidojošās mantas un lietas apdraudēja apkārtējo drošību, kārtības sargi pieņēma lēmumu ielauzties miteklī. Lai to paveiktu, tika izsaukti papildspēki.

Gaidot specvienības ierašanos, pašvaldības policisti norobežoja bīstamo zonu, ka arī aptaujāja vietējos iedzīvotājus. Kā izrādījās, šis esot jau otrais līdzīgais incidents, neskaitot dienu iepriekš pieredzēto, jo mantas pa dzīvokļa logu lidojušas arī pirms pāris gadiem - vēsta televīzijas raidījums.

Pēc sekmīgas ielaušanās sirmā kundze specvienības ierašanos sagaidījusi, būdama kaila, turklāt dzīvoklī praktiski vairs neesot bijušas mantas, ko mest pa logu. Visa iedzīve pēdējo divu dienu notikumu rezultātā atradās uz ielas vai nama pagalmā.

Kārtības sargi sirmo sieviņu tālāk nodevuši mediķu rokās, kas savukārt lēmuši, ka pēc šiem notikumiem pensionārei būs jādodas uz slimnīcu.

Pēc notikušā dzīvokļa durvis aizzīmogotas, bet vietējā policijas iecirkņa darbinieki cenšas noskaidrot, vai kundzei ir kādi tuvinieki, kam paziņot par šī vakara notikumiem, un to, kur meklējama sirmgalve - vēsta raidījums Degpunktā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu