Noskaties pirmais! Andra Buļa lomas aizkadri no filmas "Jaungada taksometrs"

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Māra Martinsona romantiskajā komēdijā “Jaungada taksometrs” skaista loma piešķirta aktierim Andrim Bulim, kas filmā tēlo jauko puisi Jāni, kas Vecgada vakarā satiek pārdevēju Aigu (Zani Dombrovsku). Kā viņu stāsts turpināsies un kādas vēl Aigai ir attiecības, skaties jau no 30. novembra visā Latvijā – svētku komēdijā “Jaungada taksometrs”.

Jānis (Andris Bulis) filmas laikā satiks Aigu, kas izmainīs Aigas Vecgada vakara plānus. Andris Bulis atklāj, ka ne tikai filmā, bet arī dzīvē mēdz šādi notikt. “Dažkārt pat nejauša tikšanās var izmainīt cita cilvēka dzīves ceļu. Arī filmā ir attēlots tāds mazs posms Aigas (Zanes Dombrovskas) dzīvē, kurš viņai galu galā sagādās priecīgu un Laimīgu Jauno gadu.”

Filma “Jaungada taksometrs” nav Andra Buļa pirmā sadarbība ar režisoru Māri Martinsonu: “Esmu jau Māra Martinsona filmās filmējies. Katru reizi, kad viņš man piezvana, un saka: “Man ir ideja!” tas ir aizraujoši. Šajā reizē viņš ir ķēries klāt, lai nofilmētu pozitīvu, romantisku filmu, kas varētu pretendēt uz žanru - komēdija. Man patīk strādāt kopā ar Māri, viņš kā režisors neieliek milzīgos rāmjos - dažkārt tas aktierim ir ļoti forši, ja patīk “dauzīties” un “padauzīties”. Tajā pašā laikā viņš prot izskaidrot un, ja ir radušās stresa situācijas, tās noņemt, jo filmēšanas procesā bieži ir nakts maiņas, kā šīs filmas filmēšanā. Aktieru “dauzīšanās” ir redzama arī filmā, piedodot tai vieglumu un jautrību, ko es vēlētos novēlēt arī skatītājiem, lai “Jaungada taksometrs” būtu forša romantiska komēdija, kas vieno ģimenes, kas izdomās Ziemassvētku laikā aiziet uz kino, lai kopīgi noskatītos kādu latviešu filmu. Man liekas, ka tā būtu ļoti forša misija šai filmai.”

Filma stāsta par notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometra aizmugurējā sēdeklī nejauši atstātā Jaungada dāvana liek Andrejam (Laurim Reinikam) atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kura tai vakarā viesojusies viņa automobilī. Katrā stāstā Andrejs nospēlēs savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu