Maģiskais Džonsons: nākamajā vasarā "Lakers" dabūs vēl vienu superzvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" prezidents Maģiskais Džonsons paziņojis, ka nākamajā vasarā viņš komandai pievienos vēl vienu līgas superzvaigzni, vēsta portāls Slam.

Kā zināms, tad šajā vasarā "Lakers" kluba prezidentam izdevās sastāvam pievienot līgas labāko basketbolistu Lebronu Džeimsu. Pateicoties viņa piesaistei, paredzams, ka vairāki nākamās vasaras brīvie aģenti vēlēsies pievienoties leģendārajam Losandželosas klubam.

Skaļu paziņojumu izteicis komandas prezidents, kurš garantē to, ka arī nākamajā vasarā "Lakers" līdzjutējiem būs par ko priecāties.

"Nākamajā vasarā es dabūšu vēl vienu superzvaigzni "Lakers" sastāvā," sacījis Džonsons.

2019. gada vasarā vairāki līgas labākie basketbolisti kļūs par brīvajiem aģentiem, tādēļ runas par iespējamiem notikumiem notiek jau tagad. Brīvo aģentu sarakstā būs tādi spēlētāji, kā Kevins Durants, Kairijs Ērvings, Džimijs Batlers, Kavai Lenards, Klejs Tompsons u.c. 

Neskatoties uz to, ka šajā vasarā komanda savam sastāvam pievienoja līgas labāko basketbolistu, komanda šosezon rāda vāju sniegumu. Pēc aizvadītām septiņām spēlēm "Lakers" basketbolisti spējuši izcīnīt tikai divas uzvaras. 

«Lakers» izcīnījusi 16 NBA čempiontitulus, bet pēdējās piecas sezonas nav iekļuvusi izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu