Kur daļu no saviem miljoniem ieguldīs tenisiste Aļona Ostapenko? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tenisiste Aļona Ostapenko daļu no savā karjerā nopelnītajiem 6 miljoniem eiro plāno ieguldīt tieši nekustamajā īpašumā. Sportiste ir nolēmusi investēt vienā no lielākajiem dzīvojamo ēku projektiem Rīgā – “Mežaparka Rezidences”.

“Šis būs mans nozīmīgākais finansiālais ieguldījums, un esmu pārliecināta par izdarīto izvēli. Arī viens no pelnošākajiem sportistiem pasaulē – Rodžers Federers – visbiežāk savus līdzekļus investē nekustamajā īpašumā, viņam pieder modernas villas Šveicē un Dubaijā.

Šobrīd vēl neesmu pieņēmusi galīgo lēmumu par kāda konkrēta īpašuma iegādi, bet uzmanību piesaistīja mūsdienu arhitektūras villu projekti, kas līdzinās projektiem pasaules pilsētās,” stāsta Aļona Ostapenko.

Mežaparkam ir izveidota jauna daļa – par winners district vietu dēvētās “Mežaparka Rezidences”, kas ne tikai iekļaujas esošajā Mežaparka ainavā, bet arī to papildina ar savu 31 hektāru plašo teritoriju. Projekta koncepcijas autors ir arhitekts Andris Kronbergs, tās pamatā ir ideja, kas esošo Mežaparka apbūvi ļauj apvienot ar mūsdienīgu dizainu un komfortu.

Fotogalerija: Aļona Ostapenko Mārtiņa Pīlēna šampanieša skolas pasākumā

Līdz šim savu izvēli par labu “Mežaparka Rezidencēm” ir atklājusi arī uzņēmēja un žurnāla “L'Officiel Latvija” izdevēja Anna Orlova – viņa bija pirmā pircēja, kas tur iegādājās zemesgabalu, tādējādi demonstrējot ticību projektam jau agrīnā tapšanas stadijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu