"X Faktora" skatītāju mīlulis Didzis Melderis atklāj, kā tērē simpātiju naudas balvu

Intervija
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Didzis Melderis
Didzis Melderis Foto: TV3 publicitātes foto

Šova "X Faktors" 28. oktobra tiešraides šovā par skatītāju mīluli kļuva atraktīvais puisis Didzis Melderis - viņš savā īpašumā ieguva 200 eiro. Tagad portālam Apollo.lv puisis pastāstīja, kā tērē iegūto naudas balvu un kādā tēlā redzēsim jaunieti šonedēļ.

"Saņemot skatītāju simpātijas balvu, biju ļoti laimīgs, jo pats fakts, ka mani novērtē, nozīmē ļoti daudz. Protams, naudas balva man ir liels palīgs ikdienā, jo katra diena paiet mēģinājumos un mašīna "uz gaisa" nebrauc... Esmu patiesi priecīgs un pateicīgs ikvienam atbalstītājam!" teica Didzis, kurš šobrīd Jelgavā studē laukkopību un agronomiju.

Lai gan ieguvis skatītāju simpātijas, viņš nav pilnībā drošs, ka tiks līdz finālam. "Šovā nekad nevar būt pārliecināts par to, kas gaida kārtējā tiešraidē, kā un kas patiks cilvēkam otrpus ekrāna. Darbs ir smags un paņem daudz enerģijas gan fiziski, gan mentāli. Lai vai kā - es izbaudu katru dienu, ko pavadu kopā ar "X faktora" komandu!"

Iepriekš Aija izteicās, ka vēlas Didzi redzēt jauneklīgāku, taču pats jaunietis atklāj, ka nejūtas vecāks par saviem gadiem. Tāpat viņš ir jau paspējis sadraudzēties ar pārējiem šova dalībniekiem.

"Šovā esmu iepazinies ar visiem dalībniekiem. Teorētiski skaitāmies vistiešākie konkurenti, bet es uz to tā neskatos. Mēs katrs no sevis dodam visu enerģiju, visu savu laiku, lai radītu skaistu koncertu svētdienas vakarā. Kas cilvēkiem patīk vairāk, izlemj tauta," teic Didzis.

Šonedēļ puisis būs redzams jaunā tēlā. "Šīs svētdienas tēma būs kino. Es izpildīšu dziesmu no kādas ļoti labi zināmas multfilmas. Klausoties šo dziesmu, es to asociēju ar labākajiem draugiem vai ģimenes locekļu attiecībām. Kaut ko ļoti spēcīgu un patiesu."

Kā ziņots iepriekš, iepriekšējā sezonā puisis tika līdz krēslu izaicinājumam, bet ar to viņa dalība “X Faktorā” beidzās. Puisis pa šo laiku ir trenējies, piedalījies gan lielos, gan mazos koncertos, kāzās un korporatīvajos pasākumos, lai šogad atgrieztos un tiektos pēc mērķa – uzvaras.

Fotogalerija: "X Faktora" otrais tiešraides šovs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu