Aizvadītajā diennaktī ugunsnelaimēs bojā gājuši divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā diennaktī Latvijā dzēsti 18 ugunsgrēki, bet tajos bojā gāja divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

VUGD vakar pulksten 16.15 saņēmusi izsaukumu uz Olaines novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg koka dzīvojamā māja 50 kvadrātmetru platībā. Veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus ugunsdzēsēji glābēji atrada vienu bojāgājušu cilvēku.

Savukārt pulksten 21.58 ugunsdzēsēji steidzās uz dzīvojamo māju Rīgā, kur bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkā deg mēbeles piecu kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas ugunsdzēsēji glābēji izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un nodeva mediķiem. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji dzēsa 18 ugunsgrēkus, piedalījās 15 glābšanas darbos un saņēma astoņus maldinošus izsaukumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu